هنگام ناراحتی و ناآرامی چه کنیم
کد خبر: 4059527
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱

هنگام ناراحتی و ناآرامی چه کنیم

غم‌ها و ناراحتی‌های خود را به افراد امین و دلسوز بگویید و از دیگران کمک بخواهید و از افراد آگاه و متخصص راهنمایی و مشاوره بگیرید و بر طبق این روال ناراحتی و ناآرامی‌های خود را کاهش دهید تا راحتی و آرامش به دست آورید.

درد دل

طاهره کریمی، روانشناس و استاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به مطالبی درخصوص درد دل و مشاوره، اظهار کرد: تمام درد‌ها و غم‌های خود را به درون خودتان نریزید و فکر نکنید که آدم توداری هستید و با این کار عزت و بزرگی کسب می‌کنید بلکه خود را دچار عقده‌ها و مشکلات روحی و روانی فراوانی می‌کنید.

وی گفت: درد دل کنید، غم‌ها و ناراحتی‌های خود را به افراد امین و دلسوز بگویید و از دیگران کمک بخواهید و از افراد آگاه و متخصص راهنمایی و مشاوره بگیرید و برطبق این روال ناراحتی و ناآرامی‌های خود را کاهش دهید تا راحتی و آرامش به دست آورید.

کریمی بیان کرد: انسان ظرفیت محدودی دارد و نمی‌تواند همه مشکلات و درد‌ها را در درون خود نگه دارد این محدودیت ظرفیت درخصوص بانوان بیشتر است چرا که از احساسات و عواطف قوی‌تری برخوردار هستند و برایشان سخت است تا عواطف شدید خود را در برابر مشکلات زندگی در درون خود نگه دارند.

این روانشناس تصریح کرد: به عقده روانشناسان، صرف درد دل کردن و سفره دل نزد افراد امین و دلسوز گشودن حتی بدون این‌که منجر به کسب مشاوره یا راهنمایی شود در کسب راحتی و آرامش خاطر نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به اینکه فرد دردمند همین که گوش شنوایی را پیدا کند که درد دل و عواطف و احساسات درونی او را می‌شنود، برایش آرامش‌بخش است، گفت: همه ما باید شریکی برای درددل گرفتاری‌هایمان پیدا کنیم و باید حس کنیم که در دنیا کسی هست که تمایل به گوش دادن شرح گرفتاری‌های ما دارد و قادر به درک آن است.

کریمی در پایان با اشاره به فرموده امام صادق(ع) «هرگاه یکی از شما دچار گرفتاری غم و اندوهی شد باید برادر دینی خود را آگاه سازد تا مشکلش را برطرف نماید و به توانایی خود اکتفا نکند»، اظهار کرد: امام علی(ع) می‌فرماید: «هیچ یار و یاوری محکم‌تر از مشورت نیست»، براین اساس مشاوره و کسب راهنمایی برای ما مزیت و منفعت دارد.

انتهای پیام
captcha