حضور دسته جات عزاداری در بین‌الحرمین 
در آستانه اربعین حسینی

حضور دسته جات عزاداری در بین‌الحرمین در آستانه اربعین حسینی

با نزدیک شدن به اربعین حسینی عاشقان اباعبدالله (ع) در دسته جات عزاداری و سینه زنی در بین الحرمین ارادت خود را به شهدای کربلا ابراز می‌کنند.
زیارت شب جمعه حرم  به نیت رهبر شهید

زیارت شب جمعه حرم به نیت رهبر شهید

با نزدیک شدن به اربعین حسینی عاشقان اباعبدالله (ع) که خود را به حرم آن حضرت رسانده اند زیارت شب جمعه خود را به نیابت از رهبر شهیدشان برگزار کردند.
شلمچه، روایت شبانه‌روزی خدمت به زائران اربعین حسینی

شلمچه، روایت شبانه‌روزی خدمت به زائران اربعین حسینی

پیاده‌روی اربعین حسینی، بزرگ‌ترین گردهمایی مذهبی جهان، هر ساله میلیون‌ها عاشق و دلداده اهل‌بیت(ع) را از کشورهای مختلف به سوی کربلای معلی روانه می‌کند. در این مسیر، مواکب با ارائه خدمات متنوع رفاهی، درمانی و فرهنگی، نقش مهمی در خدمت‌رسانی به زائران ایفا می‌کنند و جلوه‌ای از همدلی و میزبانی مردمی را به نمایش می‌گذارند. همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی، موکب بنیاد مستضعفان در مرز شلمچه نیز با ارائه خدمات پذیرایی، درمانی و بانکی به‌صورت شبانه‌روزی، در کنار دیگر خادمان، آماده خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) است.
نشست خبری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی

نشست خبری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی

نشست خبری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی با شعار باید برخاست صبح امروز در حرم عبدالعظیم حسنی برگزار شد.
رویداد «محرم شهر» در میدان آزادی

رویداد «محرم شهر» در میدان آزادی

رویداد آئینی «محرم شهر» همزمان با ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) از ساعت ۱۹ تا ۲۳ هر شب تا دوازدهم مردادماه در میدان آزادی برگزار می‌شود.
آیین رونمایی از قرآن زعفرانی کهن‌ترین نسخه کامل مورخ فارسی

آیین رونمایی از قرآن زعفرانی کهن‌ترین نسخه کامل مورخ فارسی

آیین رونمایی از قرآن زعفرانی کهن‌ترین نسخه کامل مورخ فارسی، امروز ۶ مردادماه در سالن حکمت کتابخانه ملی ایران با حضور چهره‌های علمی و فرهنگی کشور از جمله علی‌اشرف صادقی، سیدمحمدعمادی حائری، احمد مسجدجامعی برگزار شد.
عبور نخستین کاروان‌های زائران اربعین از مرز سومار

عبور نخستین کاروان‌های زائران اربعین از مرز سومار

نخستین کاروان‌های زائران اربعین از مرز «سومار» راهی عتبات عالیات شدند. امسال برای نخستین بار، مرز سومار در کنار مرز بین‌المللی «خسروی» به عنوان دومین مرز رسمی استان کرمانشاه، پذیرای خیل عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) است تا روند تردد زوار به سمت عتبات عالیات تسهیل شود.
مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده ایشان

مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده ایشان

مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده شهید ایشان، عصر امروز دوشنبه ۵ مردادماه در دبیرستان علوم و معارف شهید مطهری برگزارشد.
جلوه‌های حضور زائران در بین‌الحرمین

جلوه‌های حضور زائران در بین‌الحرمین

بین‌الحرمین، حدفاصل حرم مطهر حضرت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع)، این روزها شاهد حضور پرشور زائرانی است که با شور و ارادت در این مکان مقدس به زیارت و عبادت می‌پردازند. آنچه پیش‌رو دارید، گزارش تصویری ایکنا از حال‌وهوای این مکان معنوی است.
عبور روزانه هزاران زائر اربعین حسینی از مسیر عبور از ایلام

عبور روزانه هزاران زائر اربعین حسینی از مسیر عبور از ایلام

همزمان با آغاز موج پیاده‌روی اربعین حسینی و حرکت میلیون‌ها عاشق و دلداده اهل‌بیت(ع) به‌سوی کربلای معلی، استان ایلام به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای تردد زائران، هر روز میزبان هزاران نفر از زائران داخلی و خارجی است. با توجه به گرمای هوا، خستگی مسیر و نیاز زائران به امکانات رفاهی، بهداشتی و فرهنگی، ارائه خدمات مناسب در طول این مسیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در همین راستا، موکب محبان امیرالمؤمنین(ع) با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از ۲۶ تیرماه تا ۱۵ مردادماه ۱۴۰۵ به‌صورت شبانه‌روزی به زائران خدمت‌رسانی می‌کند. این موکب خدمات متنوعی از جمله پارکینگ خودرو، اسکان و استراحت، خدمات بهداشتی و درمانی، خدمات پولی و بانکی و پذیرایی در وعده‌های مختلف غذایی را به زائران ارائه می‌دهد. همچنین برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شامل اقامه نماز جماعت، مداحی، تعزیه و روضه‌خوانی نیز در این موکب برگزار می‌شود.
4 5 6 7