وحدت از مهم‌ترین آموزه‌های دین است
کد خبر: 4006078
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵

وحدت از مهم‌ترین آموزه‌های دین است

امام جمعه شهرستان سنقر گفت: وحدت از مهم‌ترین آموزه‌های دین است و خداوند برای ایجاد وحدت به صورت فرهنگ رایج در جامعه اسلامی برخی نماد‌های وحدت مانند حج و نماز‌های جماعت را به‌عنوان فریضه واجب یا مستحب مؤکد برای مردم قرار داده است.

حجت‌الاسلام رضا اکبری، امام جمعه سنقر در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به ضرورت‌های وجود وحدت بین مسلمانان در جامعه اسلامی، اظهار کرد: وحدت از مهم‌ترین آموزه‌های دین است. خداوند برای ایجاد وحدت به صورت فرهنگ رایج در جامعه اسلامی برخی از نماد‌های وحدت مانند حج و نماز‌های جماعت را به‌عنوان فرایض واجب یا مستحب مؤکد بر مردم قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه موارد یاد شده نشانه‌هایی برای افراد هوشمند است تا از روی آن به تشخیص برسند که رضایت خداوند بر اتحاد امت اسلامی است، افزود: امت اسلامی باید متحد، همدل، همراه و منسجم باشند، خداوند در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران می‌فرماید «مانند کسانی بودید که بر لب پرتگاه آتش قرار داشتید، به گونه‌ای شد که به هم نزدیک و به واسطه نعمت خداوند با هم برادر شدید و شما بر لب پرتگاه آتش بودید و خداوند شما را از آن پرتگاه نجات داد».

امام جمعه سنقر با بیان اینکه در هر جامعه‌ای انحراف، اختلاف و تفرق جلوی رشد، تعالی، تکامل و پیشرفت را می‌گیرد و پیشرفت نیازمند مبنایی است، گفت: اهل‌بیت(ع) امامان جامعه هستند و امام حکم روحی دارد که در کالبد متفرق دمیده می‌شود و این‌ها را با هم هماهنگ می‌کند.

حجت‌الاسلام اکبری دنیاپرستی را موجب متفرق شدن و زمینه‌ساز تنازع، اختلاف، جنگ و درگیری دانست و اظهار کرد: اگر خواسته‌های دنیوی را کم‌رنگ کنیم زهد، عدم دلبستگی به دنیا، توجه به آخرت و دستورات الهی اتفاق افتاده و اینجاست که حالت درنده‌خویی جای خود را به برادری می‌دهد.

وی در ادامه با مهم توصیف کردن برجسته شدن اشتراکات واقعی بین مسلمانان، بیان کرد: باید بتوانیم زمینه اختلافات را در جامعه از میان برداریم و این امر زمینه‌ساز وحدت واقعی است و امت اسلامی هم‌جهت بوده و مسیر و راه و هدفشان یکی است.

امام جمعه سنقر وجود وحدت میان شیعیان و اهل‌سنت را لازم ارزیابی کرد و افزود: در آموزه‌های دینی وحدت با برادران اهل‌سنت در برخی روایات آمده است. در نماز‌ها و تشییع جنازه‌ها شرکت کنید که به حتم در این مسائل حکمتی است.

حجت‌الاسلام اکبری در بیان حکمت شرکت در مراسم اهل‌سنت، گفت: انسان بنده نیکی کرده است، وقتی در شما اخلاق خوب و همدلی و همراهی دیدند به شما انس و الفت پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر اشکال داشتن توهین به مقدسات اهل‌سنت، افزود: متأسفانه برخی به زنان پیامبر گرامی اسلام توهین می‌کنند و مقام معظم رهبری این مسئله را حرام دانستند.

امام جمعه سنقر تصریح کرد: تمام تلاش خود را بر وحدت بگذاریم و از ظرفیت‌ها و اشتراکات بین مسلمانان استفاده کنیم. اشتراکات آحاد امت اسلامی را برجسته کرده تا احساس همدلی، انس و الفت و همراهی پیدا کنیم.

حجت‌الاسلام اکبری گفت: برای رسیدن به جامعه ایده‌آل اسلامی باید با یکدیگر متحد باشیم و این سدی در برابر نقشه شوم دشمنان اسلام و آن کسانی است که در برابر اتحاد مسلمین ایستاده‌اند.

انتهای پیام
captcha