کد خبر: 1320668
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

اشاعه استکبارستیزی از اولویت‌های بسیج است

گروه سیاسی: معاون فرماندار روانسر در نشست ستاد هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج گفت: ترویج فرهنگ ایثار و استکبارستیزی از اولویت‌های بسیج است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، 29 آبان مراد باباخانی، معاون فرماندار روانسر در نشست ستاد هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج در این شهرستان با اشاره به این‌که هفته بسیج یادآور رشادت‌های دلیرمردانی است که از جانشان گذشتند تا ارزش‌های انقلاب حفظ شود، گفت: ترویج فرهنگ ایثار و استکبارستیزی از اولویت‌های بسیج است.

وی افزود: گرامیداشت این هفته یک وظیفه همگانی است به همین سبب از مسئولان ادارات این شهرستان خواستاریم تا نهایت همکاری را با ستاد بزرگداشت مراسم بسیج شهرستان در طول این هفته داشته باشند.

براساس این گزارش، در پایان برگزاری یادواره‌های شهدا و تورهای ایست و بازرسی، دیدار با خانواده‌های شهدا و برگزاری همایش طلایه‌داران ایثار، نمایشگاه‌های فرهنگی، هنری و کتاب، برگزاری مسابقات ورزشی و نشست‌های بصیرتی و اجتماع حماسی بسیجیان گردان‌های بسیجی این شهرستان از عمده‌ترین برنامه‌های هفته بسیج در روانسر اعلام شد.

captcha