کد خبر: 1381036
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸
آیت‌الله علما:

پس از توافق ژنو، بسیاری از کشورها به‌دنبال سرمایه‌گذاری در ایران هستند

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: امروز از چنان قدرتی برخوردار هستیم که پس از توافق ژنو، بسیاری از کشورهای دنیا برای سرمایه‌گذاری روانه کشورمان شده و خواستار از سرگیری مبادلات تجاری با ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته این شهر با اشاره به اینکه دشمنان نظام و انقلاب اسلامی فکر می‌کنند با تحریم این نظام و انقلاب را از پا درمی‌آورند، گفت: اعمال تحریم‌ها به جای اینکه استقامت ملت ایران را کاهش دهد، باعث خروج کشور از وابستگی‌ها شد.

وی افزود: امروز از چنان قدرتی برخوردار هستیم که پس از توافق ژنو، بسیاری از کشورهای دنیا برای سرمایه‌گذاری روانه کشورمان شده و خواستار از سرگیری مبادلات تجاری با ایران هستند.

آیت‌الله علما به سفر سه روزه رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه به کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این سفر دستاوردها و برکات بسیاری برای استان به همراه داشت و مسئولان بیشتر با مشکلات قضایی استان آشنا شدند. امید است در آینده شاهد حضور سایر مسئولان عالی رتبه کشور در استان باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به 14 اسفند روز احسان و نیکوکاری اشاره کرد و افزود: نزدیک به سال نو هستیم و بسیار شایسته است تا در این ایام به نیازمندان کمک کنیم.

وی به 15 اسفند روز درختکاری نیز اشاره کرد و گفت: همه باید سعی کنیم در این ایام حداقل یکی دو اصله نهال غرس کنیم و فرهنگ درختکاری را گسترش دهیم.

captcha