کد خبر: 1387727
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۱
حجت‌الاسلام زارعی:

هدف از اقتصاد مقاومتی رسیدن به عدالت اجتماعی است

گروه سیاسی: امام جمعه شهرستان صحنه هدف از اقتصاد مقاومتی را رسیدن به عدالت اجتماعی دانست و گفت: مسئولان باید از هر فرصتی برای بهبود شرایط جامعه استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، روز گذشته، 24 اسفند حجت‌الاسلام احمد زارعی، امام جمعه شهرستان صحنه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار این شهرستان گفت: مسئولان باید از هر فرصتی برای بهبود شرایط جامعه استفاده کنند. هدف از سیاست‌ اقتصاد مقاومتی رسیدن به عدالت اجتماعی است.

وی هوش و ذکاوت بالای مسئولان و استفاده از ظرفیت‌های موجود را موجب پیشرفت و آبادانی دانست و اظهار کرد: خداوند انسان و جهان را جز برای آزمایش خلق نکرده است.

امام جمعه شهرستان صحنه در پایان گفت: مردم شهرستان صحنه با فرهنگ خاص توانسته‌اند زندگی مسالمت‌آمیزی را با وجود مذاهب مختلف در این شهرستان داشته باشند.

captcha