کد خبر: 2616360
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰

فرهنگ اهل بیت(ع) بزرگترین پشتوانه اقتدار و عزت ماست

گروه سیاسی: فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: فرهنگ و ادبیاتی که ما امروز از اهل بیت(ع) به‌کار می‌بریم باعث اقتدار و عزت ماست نه سلاح و تجهیزات.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، سردار بهمن ریحانی، فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه صبح امروز، 17 آذرماه در یادواره شهدای دانشجو شهرستان اسلام آبادغرب گفت: امروز بزرگترین اقتدار جمهوری اسلامی همین جوانان و همین پایگاه مشروع مردمی است و اگر چنین نبود مطمئن باشید که دشمن به ما حمله کرده و ما را زمین زده بودند.

وی افزود: همه دنیا تهدید و هجمه را علیه ما شروع کرده‌اند و همه تحریم‌ها را برای ما سخت‌تر می‌کنند و در هیچ زمانی اینقدر نفوذ جریان‌های بیگانه را برای انحراف افکار و دین مردم نداشته‌ایم.

‌ریحانی تصریح کرد: فرهنگ و ادبیاتی که ما امروز از اهل بیت(ع) به کار می‌بریم باعث اقتدار و عزت ماست نه سلاح و تجهیزات.

فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: هرجا مجلس شهید برگزار شده مقدس است و این گونه آ‌‌ئین‌ها از ارادت به امام حسین(ع) شکل گرفته است.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند: شأن جوانان امروز از شأن جوانان دفاع مقدس بالاتر است و این برای من و شما قابل هضم نیست، امروز با این شرایط هجمه فرهنگی دشمن در فضای مجازی و سیطره ماهواره‌ها، جوانان ما می‌آیند و در مجالس شهدا شرکت می‌کنند در صورتی‌که در دوران دفاع مقدس این هجمه‌ها را نداشتیم، فضای دفاع مقدس فضای ارزشی شهادت بود.

captcha