کد خبر: 3310053
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶

محفل بزرگ انس با قرآن کریم در کرمانشاه برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برپایی محفل بزرگ انس با قرآن کریم در کرمانشاه خبر داد.

ابراهیم رحیمی زنگنه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: محفل بزرگ انس با قرآن کریم با حضور استاد برجسته قرائت قرآن کریم حسن دانش در کرمانشاه برگزار می شود.

وی زمان برپایی محفل انس با قرآن کریم در استان را روز سه شنبه، 12 خرداد و مکان برگزاری این مراسم را مجتمع فرهنگی – هنری انتظار عنوان کرد. در این مراسم استاد دانش از اساتید برجسته قرائت کشور ونفر اول مسابقات بین المللی قرآن کریم در سال 94 به تلاوت آیاتی از قرآن کریم می پردازد. ازعموم مردم استان جهت شرکت در این برنامه دعوت  به عمل آمده و سخنران این مراسم حجت الاسلام مهری ریاست دفتر نظارت شورای نگهبان استان خواهد بود.

وی با عنوان اینکه از مهمترین اولویت های کاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اجرای مراسمات دینی و قرآنی است، افزود: یکی از دغدغه های مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در مسیر اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب درخصوص برگزاری برنامه های دینی، مذهبی و محافل انس با قرآن کریم است.

رحیمی زنگنه تاکید کرد: دراجرای این برنامه و برپایی محافل قرآنی همواره سعی شده از عموم مردم استان همچنین اساتید قرآنی برجسته کشوری و استانی دعوت شود.

captcha