کد خبر: 3736754
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲

کارگاه آموزشی «معارف مهدویت» در کرمانشاه برگزار شد

گروه معارف- کارگاه آموزشی معارف مهدوی در کرمانشاه به همت مؤسسه قرآنی الزهرا(س) برگزار شد.

کارگاه آموزشی «معارف مهدویت» در کرمانشاه برگزار شد

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، کارگاه آموزشی معارف مهدویت در کرمانشاه توسط مؤسسه قرآنی الزهرا(س) برگزار شد.
یادآور می‌شود، این دوره اولین کارگاه آموزشی معارف مهدوی است که توسط مؤسسه قرآنی الزهرا(س) در شهر کرمانشاه باحضور اساتید تخصصی مهدویت برگزار می‌شود.
برگزاری این کارگاه آموزشی در سه بخش مقدماتی، تکمیلی و تخصصی در بازه زمانی دوماه و با محوریت مهدویت خواهد بود.
زینب امانی، مدیر مؤسسه الزهرا(س) کرمانشاه با اشاره به برگزاری کارگاه معارف مهدوی توسط این مؤسسه، گفت: واقعیت آن است که در جامعه ما بسیاری از افراد که می‌توانند در گستره مهدویت فعال باشند دغدغه فعالیت در این حوزه را به معنای واقعی ندارند.
وی افزود: مباحث مهدوی دارای موضوعات اساسی بسیاری است که نیازمند آن هستیم که بتوانیم به صورت دقیق به این موضوعات بپردازیم.
امانی تصریح کرد: همزمان با این دوره، دوره‌ای را تدارک دیده‌ایم که شامل مباحثی چون انتقال روش‌های معارف مهدوی و سبک زندگی مهدوی است.
مدیر مؤسسه الزهرا(س) کرمانشاه در پایان اظهار کرد: این کارگاه آموزشی با حضور بهروز همتی، مدیر مرکز تخصصی مهدویت کرمانشاه برگزار شد.
انتهای پیام

captcha