کد خبر: 3955557
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰

اعزام مبلغ به مناطق پرخطر اولویت برنامه‌های فرهنگی سال ۱۴۰۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اولویت برنامه‌های فرهنگی این اداره‌کل در سال جدید، گفت: اعزام مبلغ به مناطق پرخطر و دارای آسیب‌های اجتماعی اولویت برنامه‌های فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه در سال آینده است.

حجت‌الاسلام یوسف احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، با تشریح برنامه‌های فرهنگی این اداره اجرایی در سال جدید با اولویت کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی یک معضل اساسی است که جامعه همیشه با آن درگیر است و در استان‌های کم‌برخوردار این امر بیشتر جلوه‌گری می‌کند که نیازمند تدوین برنامه‌های عملیاتی و حمایت‌های همه‌جانبه مسئولین و دستگاه‌های مربوطه در تمامی حوزه‌ها است.

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی منشأ بسیاری از انحرافات اجتماعی است که موجب به وجود آمدن بستر نابرابری اقتصادی و اجتماعی و اختلافات طبقاتی زیادی در جامعه شده تا جایی که اختلاف در هنجار‌های اجتماعی را به امری طبیعی مبدل کرده است.

حجت‌الاسلام احمدی تصریح کرد: پرداختن به علل و عوامل بروز آسیب‌های اجتماعی به‌عنوان یک اولویت محوری مطرح است و این مسئله خود بر اهمیت و ضرورت پرداختن به این موضوع افزوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه این اداره‌کل در نظر دارد تا بررسی کارشناسانه آسیب‌های اجتماعی و تقابل آگاهانه و هدفمند با این معضلات را در دستور کار خود قرار داده و این امر جزئی ضروری از برنامه‌های فرهنگی است، گفت: از اولویت‌های تبلیغات اسلامی کرمانشاه برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، توجه و برنامه‌ریزی برای کنترل این آسیب‌ها در مناطق کم‌برخوردار و پرخطر است.

وی تأکید کرد: توجه به مؤلفه‌هایی همچون کاهش اعتیاد، حاشیه‌نشینی، مفاسد اجتماعی، طلاق و کودکان کار از مواردی هستند که توجه جدی به آن‌ها بر کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیری بسزا دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه با اشاره به اینکه به‌طور قطع توجه به موارد یاد شده در کاهش آسیب‌ها مثمر خواهد بود، افزود: با استفاده از منابع، هم‌افزایی، تشکیل مستمر نشست‌های تخصصی و با هماهنگی و آگاهی در زمینه کنترل آسیب‌های اجتماعی باید تلاشی همه‌جانبه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام احمدی در ادامه با بیان اینکه باید موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که رهبر معظم انقلاب مکرر در سخنرانی‌ها و رهنمودهایشان به کارگزاران نظام ارائه کرده‌اند، در دستور کار ادارات مربوط قرار گیرد و اقداماتی ضروری و پیشگیرانه انجام دهیم، گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تنها به یک دستگاه خاص محدود نیست چرا که باید با هماهنگی و آگاهی در این راستا فعالیت و حرکت کنیم.

وی فرهنگسازی و افزایش شاخص‌های فرهنگی را در نقاط کم‌برخوردار از ارکان اساسی برای پیشگیری در بروز آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و بروز مشکلات اجتماعی و اقتصادی این اداره‌کل در نظر دارد تا طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی سال آتی را با موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق پر خطر برنامه‌ریزی و اجرایی کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: نیاز است تا با نگرش تکلیف محور بستری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با اجرای برنامه‌های فرهنگی مؤثر در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام احمدی در پایان با اشاره به لزوم اعزام مبلغ عمومی و تخصصی در مناطق پر خطر و دارای آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی، گفت: حضور مبلغان در مقابله با طغیان فرهنگ‌ها و تحولات روزافزون در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی می‌تواند روشنگر اذهان باشد.

انتهای پیام
captcha