کد خبر: 3994542
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱

نهضت صحیفه سجادیه‌خوانی در مساجد کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه گفت: سعی داریم تا با راه‌اندازی نهضت صحیفه سجادیه‌خوانی در مساجد کرمانشاه این برنامه به یکی از برنامه‌های محوری کانون‌های مساجد استان تبدیل کنیم.

حجت‌الاسلام افشین کلات‌پور، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از راه‌اندازی نهضت صحیفه سجادیه‌خوانی در مساجد کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: سعی داریم تا با راه‌اندازی نهضت صحیفه سجادیه‌خوانی در مساجد کرمانشاه این برنامه به یکی از برنامه‌های محوری کانون‌های مساجد کرمانشاه تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه از حلقه‌های صحیفه‌خوانی حمایت می‌کنیم، افزود: کتاب دعای صحیفه سجادیه از جمله دعا‌های خاص و با جاذبه‌ای است که از امام سجاد(ع) برای امروز به یادگار مانده و توجه به ارکان مختلف این کتاب امری ضروری است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه با بیان اینکه ستاد فهما به حوزه برنامه‌ریزی حمایت و اجرای این نهضت تبدیل شده، گفت: این برنامه در مساجد دنبال می‌شود و در فهمای ۱۴۰۰ نهج‌البلاغه‌خوانی و صحیفه سجادیه‌خوانی با عنوان یکی از شاخص‌های کسب امتیاز کانون‌های مساجد لحاظ شده و در رواق نور در سامانه بچه‌های مسجد برای این دو نهضت برنامه‌ریزی جدی شده که دنبال می‌شود.

حجت‌الاسلام کلات‌پور تصریح کرد: ضروری است تا ابعاد مختلف دعا‌های این کتاب مورد توجه خانواده‌ها، اساتید، نوجوانان و جوانان قرار گیرد و رهبر معظم انقلاب بر معنویت آن تأکید دارند و بر این اساس باید نسل جوان را با صحیفه سجادیه مأنوس کرد.

وی بیان کرد: مسئله جامعه پردازی در صحیفه سجادیه و اینکه جامعه را از سمت بی‌تفاوت و منفعل بودن به سمت مولد و اثرگذار بودن هدایت کردن امری مهم است در این راستا ستاد فهما به منظور انس بیشتر و همگانی با مفاهیم این کتاب، دو جلد کتاب منتشر کرده و دوره‌های آموزشی نیز در نظر گرفته است.

انتهای پیام
captcha