کد خبر: 4009832
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹

فرهنگ کمک خیرین به حوزه بهداشت و درمان حفظ و تقویت شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: فرهنگ کمک خیرین به حوزه بهداشت و درمان حفظ و تقویت شود، زیرا هیچگاه نیاز جامعه به سلامت پایانی نخواهد داشت.

محمودرضا مرادی علوم پزشکی کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، محمودرضا مرادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آئین اهدای ۲۳۶ قلم تجهیزات پزشکی، پیشگیری و درمانی به ارزش هفت میلیارد ریال توسط خیرین سلامت به دانشگاه علوم پزشکی استان، اظهار کرد: یکی از راه‌های ارتقای سلامت عمومی جامعه افزایش مشارکت‌های مردمی و خیرین به حوزه سلامت است و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همواره قدردان کمک‌های خیرین سلامت استان بوده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی و سازمان‌های مردم نهاد سه ضلع سلامت جامعه هستند و در ارکان شکل‌گیری سلامت آحاد جامعه همکاری مردم با مسئولین بسیار مهم بوده و اگر همکاری مردم انجام نگیرد برنامه‌ریزی‌ها ناقص است.

مرادی تصریح کرد: نمونه بارز همکاری مردم با مسئولین را می‌توان در مورد شیوع کرونا مشاهده کرد که مردم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و واکسیناسیون کرونا همکاری مطلوبی با کادر درمان داشته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سعی شده با برگزاری جلسات هم‌اندیشی فرهنگ کمک خیرین به حوزه بهداشت و درمان حفظ و تقویت شود، زیرا هیچگاه نیاز جامعه به سلامت پایانی نخواهد داشت.

وی به وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان نیز اشاره کرد و افزود: بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و از مردم می‌خواهیم تا برای تزریق نوبت دوم به موقع به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

مرادی تصریح کرد: تا زمانی که ۸۰ درصد جامعه کامل واکسینه نشوند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی الزامی است و واکسیناسیون موارد ابتلاء به کرونا و مرگ و میر را کاهش خواهد داد.

انتهای پیام
captcha