کد خبر: 4022007
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹

راه‌اندازی مرکز مبادله کتاب کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه

مرکز مبادله کتاب اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با ۷ هزار نسخه کتاب راه‌اندازی شد.

معصومه حسنی‌خونسار کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه

معصومه حسنی‌خونسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از راه‌اندازی مرکز مبادله کتاب کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: این مرکز در محل کتابخانه‌های عمومی آیت‌الله خامنه‌ای شهر کرمانشاه روز ۲۷ آذرماه افتتاح شد.

وی افزود: مرکز مبادله کتاب از ابتکارات نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است که با هدف استفاده بهینه از کتب در کتابخانه‌های عمومی و در تمامی ادارات کل کتابخانه‌های استان‌های کشور ایجاد می‌شود.

حسنی‌خونسار تصریح کرد: علاوه بر استفاده بهینه کتب موجود، غنی‌سازی مجموعه کتابخانه‌ها و هدفمند شدن فرایند مبادله منابع اطلاعاتی به‌منظور مدیریت توزیع این منابع در بین کتابخانه‌ها، از دیگر اهداف این مرکز مبادله است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: برای این مرکز مبادله کتاب استان، فضایی به متراژ ۱۰۰ متر مربع در کتابخانه آیت‌الله خامنه‌ای ایجاد شده که در مرحله اول تعداد ۴۵ قفسه کتاب برای کتابخانه عمومی استان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: در این مراکز اکنون ۷ هزار نسخه کتاب وجود دارد که با توجه به اینکه تعداد ۸۹ باب کتابخانه عمومی نهادی در استان داریم نیازمند افزایش منابع مرکز مبادله هستیم.

حسنی‌خونسار در پایان در خصوص اهمیت مراکز مبادله کتاب در استان، بیان کرد: با افتتاح مرکز مبادله، منابع مازاد یا تکراری و کتب اهدایی اشخاص و سازمان‌های مختلف در کتابخانه‌های استان با منابع مازاد و تکراری دیگر نقاط استان مبادله می‌شود تا این منابع و کتب به سهولت و آسانی در دسترس مخاطبان و مراجعان به کتابخانه‌های عمومی قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha