خلیل قیاسی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به اینکه نباید مسائل و مشکلات کوچک را بیجهت بزرگ نشان دهیم و از کاه، کوه بسازیم، اظهار کرد: همین که اتفاق ناگوار کوچکی برایمان رخ میدهد داد و فریاد سر میدهیم و چنان بزرگنمایی میکنیم و درمانده میشویم که گویی اتفاق ناگوار و جبرانناپدیر اتفاق افتاده است.
وی افزود: در برابر برخی اتفاقات چنان غوغاسالاری و جوسازی میکنیم و اعتراض به راه میاندازیم و شاخ برگ اضافه به موضوع میدهیم که گویی قتل نفسی راه افتاده است.
قیاسی با اشاره به اینکه به عنوان مثال اگر برای مدت کوتاهی دچار مشکل مالی شویم به گونهای برخورد میکنیم که گویی ورشکست شدهایم و به فقر فلاکت افتادهایم، تصریح کرد: بزرگ جلوه دادن مشکلات و سختیها و کاهی را کوه کردن آثار و پیامدهای منفی فراوانی دارد که اولین آنکه موجب خواهد شد شما روحیه خود را از دست بدهید و احساس عجز کنید.
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: عادتی مثل از کاه، کوه ساختن باعث میشود که شما قدرت مقابله با مشکلات را از دست بدهید و صبر و تحمل در برابر سختیها و بلایا در شما کاهش یافته چرا که تصور میکنید مشکلات ابعاد بزرگی دارند و شما صبر و تحمل آن مشکلات را ندارید.
قیاسی افزود: در مجموع داشتن این عادت بد پیامدهایی برایتان دارد که یکی از آنها شما را از داشتن روح و روانی آرام و داشتن زندگی بانشاط محروم میکند.
وی با تأکید بر آنکه مشکلات و سختیها را به همان میزان که هست ببینید و بزرگنمایی نکنید، گفت: باید توان این را داشته باشیم تا سختیها را تحقیر کنیم و کوچک بشماریم تا بتوانیم با آنها مقابله کنیم.
انتهای پیام