کد خبر: 4085777
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹

راه‌اندازی ۱۵ خیمه معرفت در جوار موکب‌های اربعین در کرمانشاه

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از برپایی ۱۵ خیمه معرفت در جوار موکب‌های اربعین خبر داد و گفت: روحانیون و طلاب مستقر در این موکب‌ها با تدارک برنامه‌های فرهنگی، اهدای کتاب و اجرای مسابقات فرهنگی متنوع تلاش می‌کنند تا کودکان و نوجوانان را با فرهنگ عاشورا آشنا کنند.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی اوقاف کرمانشاه

حجت‌الاسلام مجید میرزایی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از برپایی خیمه‌های معرفت در جوار موکب‌های اربعین خبر داد و اظهار کرد: روحانیون و طلاب مستقر در این موکب‌ها با تدارک برنامه‌های فرهنگی، اهدای کتاب و اجرای مسابقات فرهنگی متنوع تلاش می‌کنند تا کودکان و نوجوانان را با فرهنگ عاشورا آشنا کنند.

وی افزود: خدمت‌رسانی موکب‌های اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در مسیر پیاده‌روی اربعین از چند روز قبل از اربعین آغاز شده و تا دو روز پس از آن ادامه دارد.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه با اشاره به خدمت‌رسانی ۱۵ موکب در بقاع متبرکه استان در مسیر زائران اربعین حسینی، گفت: ارائه خدمات فرهنگی، توزیع بسته‌های فرهنگی بین زائران با هدف ارتقاء خدمت‌رسانی به ویژه در بحث فرهنگی از خدماتی است که در این ایام توسط این اداره‌کل به زائران حسینی ارائه می‌شود.

حجت‌الاسلام میرزایی در پایان افزود: موکب‌های اداره‌کل اوقاف کرمانشاه خدمات متعددی به زائران حسینی ارائه می‌کند که تنها بخشی از آن مربوط به اسکان است و برخی به پذیرایی و برخی به خدمات‌رسانی فرهنگی می‌پردازند و محل هزینه آن نیز از نذورات و موقوفات است.

انتهای پیام
captcha