کد خبر: 4097485
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸

رئیس کانون‌های مساجد کشور از مصدوم اغتشاشات کرمانشاه عیادت کرد

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور از «علی‌اکبر میرزایی» نگهبان ساختمان کانون‌های فرهنگی مساجد استان کرمانشاه که در اغتشاشات اخیر مصدوم شده در بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه عیادت کرد.

حجت‌الاسلام کمال‌الدین خداداه رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام کمال‌الدین خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور به منظور اطلاع از وضعیت جسمانی «علی‌اکبر میرزایی» نگهبان ساختمان کانون‌های مساجد استان کرمانشاه که در حمله اغتشاشگران به این مجموعه دچار سوختگی بالای ۵۰ درصد شده است، به کرمانشاه سفر کرد.

وی در بدو ورود به استان با حضور در بیمارستان گلستان در مرکز تخصصی سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) بر بالین «علی‌اکبر میرزایی» مصدوم این حادثه حاضر شد و از وی عیادت کرد.

حجت‌الاسلام خداداده در ادامه با دکتر محمدحسین زمانیان رئیس بیمارستان گلستان و پزشک معالج وی گفتگو و در جریان روند درمان «علی‌اکبر میرزایی» قرار گرفت.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در ادامه این دیدار ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان خواستار به کارگیری حداکثر ظرفیت برای تسریع در روند درمان و بهبودی مصدوم این حادثه شد.

وی همچنین از آمادگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور برای اعزام نگهبان آسیب‌دیده این ستاد به منظور درمان به استان‌های اصفهان یا تهران با نظر کمیسیون پزشکی این مرکز خبر داد.

حجت‌الاسلام خداداده در جریان عیادت از «علی‌اکبر میرزایی» با خانواده وی دیدار و ضمن همدردی با آنان، همراهی و مساعدت کامل مجموعه ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در راستای بهبود و سلامتی وی را اعلام کرد.

یادآور می‌شود، اغتشاشگران سوم آبان‌ماه با انداختن بمب آتش‌زا به ساختمان کانون‌های مساجد کرمانشاه نگهبان این مرکز را آتش زدند.

انتهای پیام
captcha