کد خبر: 4121369
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶

آمریکا جرأت جسارت نظامی علیه ملت ایران اسلامی را ندارد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن با دیدن این همه پیشرفت، جنگ ترکیبی علیه ایران راه‌اندازی کرده است و آمریکا جرات جسارت نظامی علیه ملت ایران اسلامی را ندارد.

عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در کرمانشاه با اشاره به اینکه در طول تاریخ چند هزارساله ایران هیچ حادثه‌ای همانند پیروزی انقلاب وجود ندارد که مردم مستقیماً در انقلاب شرکت کرده باشد، اظهار کرد: مردم با دست خالی بدون سلاح تنها با اتکا الهی و اتکا به رهبری که متکی به قدرت لایزال الهی بود در برابر رژیم پادشاهی میراثی، انقلاب کردند و نظام مردم سالاری دینی ایجاد شد.

وی افزود: امروز تمام ارکان این نظام همه به اراده مردم انتخاب می‌شوند و این مردم هستند که سرنوشت کشور خود را در دست دارند.

مصری در ادامه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب اسلامی مثل سلاطین گذشته نبود و این رهبر ترقی، عزت، سربلندی، خودکفایی، اعتماد به نفس ملت، عدالت‌خواهی، ایمان و رفاه برای مردم به ویژه مستضعفین را می‌خواست، گفت: دشمن با وجود چنین رهبری به فکر مسلح کردن گروهک‌ها افتاد و ۱۷ هزار انسان بی‌گناه تنها به دست منافقین به شهادت رسیدند همچنین دشمنان هشت سال جنگ تحمیلی، تحریم اقتصادی و ... را علیه کشورمان شروع کردند، اما با تمام این نقشه‌های شوم شیطانی، کشورمان امروز در بین ۱۰ قدرت برتر جهان قرار دارد و در علوم پزشکی، پزشکی هسته‌ای، تجهیزات پزشکی، دارو و واکسن با دست توانمند دانشمندان این کشور در تمام جنگ‌های علمی، تحقیقاتی در تمام ابعاد هوایی، دریایی، تجهیزاتی و ... دشمنان شکست خورده‌اند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با مقایسه آمار پزشکی قبل و بعد از انقلاب، اظهار کرد: در سال ۵۷ در ایران ۱۴ هزار و ۷۰۰ پزشک وجود داشت که ۷ هزار از این تعداد خارجی، بنگلادشی و هندی بودند، ولی امروز ۱۴۰ هزار پزشک توانمند ایرانی مسئولیت درمان و بهداشت مردم ایران اسلامی را بر عهده دارند.

مصری بیان کرد: پیش از انقلاب تنها ۵۹۰ پزشک متخصص زن وجود داشت، اما امروز ۳۰ هزار پزشک متخصص در این حوزه داریم. قبل از انقلاب یک‌نیم درصد از بانوان ما استاد دانشگاه بودند، اما امروز ۲۰ درصد اساتید دانشگاه از جامعه بانوان هستند.

وی با اشاره به اینکه دشمن با دیدن این همه پیشرفت، جنگ ترکیبی علیه ایران راه‌اندازی کرده است، گفت: آمریکا جرأت جسارت نظامی علیه ملت ایران اسلامی را ندارد و در حوادث اخیر دیدیم با برانگیختن احساسات جوانان به میدان آمدند و تمام رسانه‌های فارسی زبان که سال‌ها برای آن هزینه کرده‌اند به همراه گروهک‌های ضدانقلاب و مقامات دست نشانده کشور‌های مختلف دنیا، سیاستمداران، برخی از هنرمندان و ورزشکاران را علیه ایران بسیج کردند، اما باز نتوانستند و این نوع رفتار ترکیبی هم هیچ اثری در اراده پولادین ملت ایران نداشت.

مصری تأکید کرد: جوانان و نوجوانان عزیز بدانند، مشکل گرانی داریم، مشکل تورم داریم، اما باید دید علت این مشکلات کجاست، علت تحریم‌های ظالمانه علیه ایران کیست و آیا استکبار نمی‌گذارد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جوان عزیز اعتراض کن، فریاد بزن، اما به عامل اصلی یعنی آمریکای جنایتکار باید گفت «مرگ بر آمریکا».

در پایان راهپیمایی ۲۲ بهمن در کرمانشاه، متن قطعنامه سراسری این راهپیمایی در هشت بند قرائت شد.

انتهای پیام
captcha