کد خبر: 4140894
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۱
در ایام دهه کرامت؛

۳۰۰ عنوان ویژه برنامه فرهنگی در کرمانشاه اجرا می‌شود

دبیر کانون‌های خدمت رضوی کرمانشاه با اشاره به اینکه استان در ایام دهه کرامت میزبان ۳ کاروان از خادمان رضوی است، گفت: همزمان با دهه کرامت بیش از ۳۰۰ عنوان ویژه برنامه فرهنگی در کرمانشاه اجرا می‌شود.

سیدمحمدجعفر امامیان دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه

سیدمحمدجعفر امامیان، دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: امسال استان کرمانشاه در ایام دهه کرامت میزبان ۳ کاروان از خادمان رضوی و پرچم متبرک حرم امام رضا(ع) است.

وی به برخی از برنامه‌های این ایام در کرمانشاه از جمله جشن روز دختر در سالروز ولادت حضرت معصومه(س) اشاره کرد و افزود: همزمان با دهه کرامت بیش از ۳۰۰ عنوان ویژه برنامه فرهنگی در استان کرمانشاه اجرا می‌شود.

امامیان تصریح کرد: برنامه بزرگ اطعام رضوی در سراسر استان کرمانشاه برگزار خواهد شد و اولویت برپایی جشن‌ها با محلات حاشیه‌نشین و محروم است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه در پایان یادآور شد: پیاده‌روی خانوادگی، برگزاری جشن بزرگ میلاد امام رضا(ع) در استادیوم آزادی شهر کرمانشاه، پویش همه خادم رضاییم و برگزاری برنامه‌ها و مسابقات متنوع از دیگر برنامه‌های شاخص دهه کرامت اجرایی در استان کرمانشاه است.

انتهای پیام
captcha