کد خبر: 4142065
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴

برگزاری جشن میلاد معصومین(ع) بزرگترین سرمایه فرهنگی است

امام جمعه کرمانشاه در جلسه ستاد بزرگداشت غدیر، گفت: میلاد معصومین(ع) به عنوان بزرگترین سرمایه فرهنگی است.

آیت‌الله علما امام جمعه کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه امروز ۳۰ اردیبهشت در جلسه ستاد بزرگداشت غدیر که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مراسم‌های میلاد معصومین(ع) بزرگترین سرمایه فرهنگی است.

وی افزود: هیچ دین و مذهبی به اندازه شیعه موقعیت بزرگ فرهنگی ندارد و باید دست‎‌اندرکاران از این فرصت‌های بی‌بدیل نهایت استفاده را برای شناخت معصومین(ع) داشته باشند.

آیت‌الله علما با اشاره به اینکه ابعاد وجودی معصومین(ع) آنقدر وسیع و معنوی است که همه برنامه‌ریزان باید تلاش کنند تا بتوانند شمه‌ای از این عظمت را به عنوان برنامه به اطلاع مردم برسانند، گفت: در برنامه‌های اینچنین هر چقدر دقت و مدیریت بیشتر معطوف شود جا دارد و برگزاری این جشن‌ها خاطره‌ای خوش در اذهان مردم باقی می‌گذارد.

یادآور می‌شود، پیش از سخنان امام جمعه کرمانشاه برخی از حضار به ارائه دیدگاه‌های خود پیرامون عید غدیر و چگونگی برگزاری جشن‌های مربوط پرداختند.

انتهای پیام
captcha