کد خبر: 4178532
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶

برگزاری همایش «ازدواج سالم» در دانشگاه‌های کرمانشاه

هفتم و هشتم آبان‌ماه همایش «ازدواج سالم» با حضور مشاور خانواده و معاون بنیاد ملی خانواده کشور در دانشگاه‌های کرمانشاه برگزار می‌شود.

برگزاری همایش «ازدواج سالم» در دانشگاه‌های کرمانشاه

قاسم امجدیان، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از برپایی همایش «ازدواج سالم» در دانشگاه‌های کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: این همایش هفتم و هشتم آبان‌ماه در دانشگاه‌های کرمانشاه برگزار می‌شود.

وی با توضیح در خصوص برگزاری همایش یاد شده، افزود: سخنران همایش ازدواج سالم جوانان و دانشجویان «علیرضا لاور» مشاور خانواده و معاون بنیاد ملی خانواده کشور است. همایش در دانشگاه‌های رازی، جهاد دانشگاهی، آزاد، فنی و حرفه‌ای، علوم پزشکی و پیام نور برگزار می‌شود.

امجدیان تصریح کرد: این همایش با هدف ارتقا سطح توانمندی جوانان و خانواده‌ها در تعامل درون خانواده و پیشگیری از آسیب‌های فراوان این حوزه از جمله کاهش ازدواج، افزایش طلاق، بداخلاقی‌ها و آشنایی با وظایف زوجین در سرفصل‌های راه و رسم عاشقی، سواد عاطفی و والدین آگاه برگزار خواهد شد.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس آموزه‌های دینی و فرهنگ اسلامی، جامعه سالم جامعه‌ای است که جوانان در اولین دوره‌ها و مقاطع سنی که احساس نیاز به ازدواج و توانایی اداره یک زندگی را در خود حس می‌کند به ازدواج روی بیاورد و این بین تسهیل فرایند ازدواج و نحوه نگرش دانشجویان به این مسئله از وظایف ما و نهاد‌های فرهنگی دانشگاه است.

انتهای پیام
captcha