کد خبر: 4181418
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴

۱۶ سال از کلنگ‌زنی کتابخانه مرکزی کرمانشاه بدون نتیجه می‌گذرد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با بیان اینکه تکمیل کتابخانه مرکزی کرمانشاه باید به مطالبه عمومی مبدل شود، گفت: ۱۶ سال از کلنگ‌زنی کتابخانه مرکزی کرمانشاه می‌گذرد که هنوز تکمیل نشده و این مدت زمان کمی نیست.

محمدامین بهرامی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، محمدامین بهرامی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه امروز در نشست خبری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با بیان اینکه کتابخانه پایگاه فرهنگی و یک هسته فعال محسوب می‌شود، اظهار کرد: دولت نگاه مثبتی به فضا‌های فرهنگی دارد و در این میان اهتمامی ویژه‌ به بحث کتابخوانی و اهمیت ساخت کتابخانه داشته و بر این اساس ما مطالبه تکمیل کتابخانه مرکزی استان را داریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه با اشاره به اینکه ۱۶ سال از کلنگ‌زنی کتابخانه می‌گذرد و این زمان برای تکمیل یک بنای فرهنگی زمان کمی نیست، افزود: کرمانشاه در بین استان‌های غربی کشور تنها استانی است که بدون کتابخانه مرکزی است.

بهرامی تصریح کرد: کتابخانه مرکزی کرمانشاه خانه فرهنگی مردم استان است که تکمیل آن باید به عنوان دغدغه فرهنگی مطالبه عمومی شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه به تخصیص ۳۰ میلیارد در سفر رئیس جمهور به این پروژه اشاره کرد و افزود: تاکنون ۱۰ میلیارد تومان از مبلغ یاد شده تخصیص یافته که از ۳۰ درصد کمتر است.

وی تصریح کرد: بنای اولیه این کتابخانه در ۱۵ هزار متر مربع تعریف شده که به دلیل عدم بودجه برای تکمیل آن ۱۲ هزار متر مربع آن تعریف شده است.

بهرامی در پایان یادآور شد: این پروژه تا امروز ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از سال ۹۱ تا ۹۵ هیچ اعتباری به آن اختصاص نیافته و عملاً از سال گذشته این پروژه شروع به کار کرده که امیدواریم آن را به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام
captcha