کد خبر: 4191060
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱

کرسی‌های تلاوت قرآن در کانون‌های مساجد کرمانشاه برگزار می‌شود

کرسی‌های تلاوت قرآن در قالب طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» توسط کانون‌های مساجد کرمانشاه برگزار می‌شود.

کرسی‌های تلاوت قرآن در کانون‌های مساجد کرمانشاه

حجت‌الاسلام جواد جلالی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری درخصوص تبدیل شدن مساجد به پایگاه قرآنی است و بر این اساس برنامه‌ریزی شده تا محافل و کرسی‌های تلاوت در مساجد استان برقرار باشد.

وی افزود: با در نظر گرفتن شبکه کانون‌های مساجد، پایگاه‌های قرآنی کانون‌های مساجد در استان کرمانشاه تشکیل شده تا بتوانند زمینه هرچه بیشتر انس با قرآن را به جامعه بیاورند و در این خصوص فعالیت مؤثری داشته باشند.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: اجرای این طرح از اولویت‌های کانون‌های مساجد استان کرمانشاه است و تلاش می‌کنیم تا هفتگی و یا در هر ماه یکبار کرسی‌های تلاوت برگزار کنیم.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه در پایان یادآور شد: برپایی کرسی‌های تلاوت در کرمانشاه با محوریت طرح هر مسجد یک پایگاه قرآنی آغاز شده و توسط سه کانون منتخب استان با حضور قراء برجسته مسجدی برگزار شده است که این روال همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام
captcha