کد خبر: 4193530
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸

حضور در انتخابات پیش‌رو خنثی‌کننده توطئه‌های دشمنان است

امام جمعه کرمانشاه گفت: حضور در انتخابات ۱۱ اسفند که راهبرد انقلاب اسلامی از روز اول بوده و همه ارکان انقلاب به دست، اختیار و دوش مردم است و تا آخر این مسیر خواهد بود، توطئه‌های خبیثانه دشمنان را خنثی خواهد کرد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با دعوت از خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی در همه لحظات زندگی، اظهار کرد: تقوا مؤمن را از تمام لغزش‌ها حفظ می‌کند.

وی افزود: بهترین توشه آخرت تقواست پس مراقب عقیده، اخلاق و ایمان خودمان باشیم.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرارسیدن ماه رجب به اعتکاف که از اعمال سرنوشت‌ساز و منشأ کرامت‌هاست اشاره کرد و گفت: مراسم اعتکاف از اعمال بسیار مهمی است که در حدیث عظیمی آمده که خداوند در آسمان هفتم مَلکی را قرار داده که زمانی ماه رجب آغاز می‌شود این مَلک از صبح تا شب برخی از کلمات و جملات را از سوی خداوند متعال تکرار می‌کند و ندا می‌دهد خوش به حال آن‌هایی که اهل ذکر و یاد خدا هستند و خوش به حال آنان که اهل اطاعت پروردگار خود هستند.

حجت‌الاسلام غفوری اظهار کرد: همواره اولیای الهی و مؤمنان ماه رجب را به عنوان ماه استغفار و طلب آمرزش سفارش کرده‌اند.

وی به حوادث اخیر در منطقه نیز اشاره کرد و افزود: امروز ۹۸ روز از جنگ غزه می‌گذرد و آمریکا و اسرائیل به هیچ یک از اهداف خود دست نیافته‌اند.

امام جمعه کرمانشاه گفت: امیدست ما شاهد آمریکازدایی در منطقه و محو رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک باشیم و جبهه مقاومت به حمد خدا مصمم و کاملاً حریف دشمن در صحنه ایستاده است.

وی در پایان با یادآوری انتخابات پیش‌رو، افزود: حضور در انتخابات ۱۱ اسفند که راهبرد انقلاب اسلامی از روز اول بوده و همه ارکان انقلاب به دست، اختیار و دوش مردم است و تا آخر این مسیر خواهد بود و توطئه‌های خبیثانه دشمنان را خنثی خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha