حجتالاسلام رهبر محمدی، کارشناس دینی و رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان روانسر در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه با تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع)، اظهار کرد: امام صادق(ع) صاحب مکتب است، ایشان دین اسلام را نجات بخشیدند و مسیر جامعه اسلامی را به سوی درست هدایت کردند یعنی در شرایطی که شیعه میرفت نابود شود به احیاء و بازسازی معارف اسلامی پرداختند و مکتب عظیمی به وجود آوردند که محصول آن تربیت چهارهزار شاگرد متخصص بود که هر یک از آنان بازگوکننده منطق امام و بازدارنده نفوذ افکار ضداسلامی و ویرانگر در بین مسلمانان بودند.
وی با بیان اینکه مکتب فکری امام صادق(ع) احیاگری تعلیمات اسلامی است، افزود: داشتههای شیعیان در آموزههای دینی مرهون جهاد فرهنگی امام صادق(ع) است که اسلام و فقه آن را از دیدگاه اهلبیت(ع) و فرهنگ تشیع را که از متن اسلام محمدی و علوی است به دنیا معرفی کردند.
حجتالاسلام محمدی با بیان اینکه گامهای مؤثر امام صادق(ع) در مسیر احیای تفکر اسلامی و معرفی مکتب شیعه بود، گفت: تبیین مسئله امامت و تبلیغ احکام دین به شیوه بینش شیعی از اصول مهم زندگی امام صادق(ع) بهشمار میرفت.
کارشناس دینی بیان کرد: امام صادق(ع) از هر فرصتی برای دفاع از دین، حقانیت تشیع و نشر معارف صحیح اسلام با استدلالهای متین و استوار بهره بردند.
وی با اشاره به اینکه امام صادق(ع) همانند پدران بزرگوارشان برای اصلاح امت پیامبر(ص) از کجروی و انحراف جهاد کردند، گفت: ایشان در واقع مروج و احیاگر فرهنگ ناب شیعی و اسلام حقیقی بودند و در مسیر نشر معارف ناب و زنده کردن احادیث به ویژه تبیین صحیح احادیث پیامبر(ص) تلاشهای فراوانی کردند و به این سبب است که منابع حدیثی شیعه، مملو از کلمات نورانی امام صادق(ع) است و بیشتر احادیث از ایشان نقل شده است.
رئیس تبلیغات اسلامی روانسر تصریح کرد: امام صادق(ع) با جهاد تبیین تلاش کردند تا بصیرت و معرفت مردم را به جایگاه والای امامت افزایش دهند و این تلاش و مجاهدت ایشان منجر به شناخت مردم از جایگاه اهلبیت(ع) شد.
حجتالاسلام محمدی گفت: امام صادق(ع) در عصر خودشان بزرگترین آموزشگاه مکتب تشیع را پیریزی کردند و مفاهیم عقیدتی و احکام شریعت را منتشر ساختند.
رئیس تبلیغات اسلامی روانسر در پایان با بیان اینکه امام صادق(ع) نهایت تلاش خود را در مسیر بارور کردن دین اسلام و رشد مذهب شیعه انجام دادند، افزود: جهاد تبیین در معرفی اندیشههای شیعی، تقویت باورها و ترویج ارزشها، ارتباطگیری با شیعیان، ایجاد دانشگاه علمی و تربیت شاگردان متخصص بخشی از خدمات زیربنایی امام در حوزه فرهنگی و اعتقادی بوده که باید به هرکدام از آنها بهطور جداگانه و مفصل پرداخته شود.
انتهای پیام