کد خبر: 4214935
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷
فرمانده انتظامی کرمانشاه:

کار رأی‌گیری در کمال امنیت و سلامت در جریان است

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: با وجود ازدحام جمعیت در اکثر شعب اخذ رأی و حضور پرشور مردم، کار رأی‌گیری بدون وقفه و در کمال امنیت و سلامت در جریان است.

سردار مهدی حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید از شعب اخذ رأی کرمانشاه با حضور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برای انتخابات دوره دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه ۶۴۵ شعبه در نظر گرفته شده که در تمام این شعب، مأموران پلیس برای تأمین نظم و امنیت این رویداد مهم حضور دارند.

وی افزود: با وجود ازدحام جمعیت در اکثر شعب اخذ رأی و حضور پرشور مردم، کار رأی‌گیری بدون وقفه و در کمال امنیت و سلامت در جریان است.

سردار حاجیان با اشاره به آماده باش نیرو‌های پلیس برای انتخابات دور دوم مجلس، یادآور شد: مأموران حاضر در شعب اخذ رأی و مأموران پلیس راه و راهور که امنیت ترافیکی را برقرار می‌کنند تا پایان کار رأی‌گیری و انتقال صندوق‌ها به محل از پیش تعیین شده همچنان مشغول انجام وظیفه خواهند بود.

فرمانده انتظامی کرمانشاه افزود: همکاران پرتلاش من در این مأموریت تا آخرین لحظه درکنار مردم هستند.

انتهای پیام
captcha