کد خبر: 4215725
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

نهی از منکر در مسئله حجاب وظیفه همگانی است

کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه امروز هر یک از ما در عرصه اجتماعی در برابر مسئله حجاب مسئول هستیم و بی‌تفاوتی نسبت به آن منجر به معضلات بیشتر خواهد شد، گفت: نهی از منکر در خصوص مسئله عفاف و حجاب وظیفه‌ای همگانی است و از ضروریاتی است که در قرآن کریم به آن اشاره شده است.

افسانه تیرانداز کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه

افسانه تیرانداز، کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به اهداف دشمن در راه‌اندازی جنگ شناختی در حوزه حجاب و عفاف اظهار کرد: مسئله حجاب و عفاف موضوعی است که دشمنان ایران اسلامی سال‌هاست روی آن کار می‌کنند و در این مسیر به‌دنبال هویت‌زدایی و جنگ ترکیبی و شناختی هستند تا با تخریب اعتقادات و زیر سؤال بردن عفاف و حجاب در جوامع اسلامی به اهداف شیطانی خود دست یابند که باید هوشیار باشیم.

وی با بیان اینکه امروز مسئله حجاب از دغدغه‌های جدی در جامعه است، افزود: در دین اسلام به مسئله حجاب بانوان نسبت به سایر ادیان توصیه‌های بیشتری شده است. نیازمند نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از ضرورت‌های دینی در جامعه هستیم تا بتوانیم در برابر خواست ایجاد دوقطبی‌های دشمن در این عرصه بایستیم.

تیرانداز با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی همواره از بانوان مسلمان دچار آسیب شده‌اند، گفت: امروز دنیای غرب قصد دارد تا با تخریب سیمای زن مسلمان ضرباتی که در این جبهه متحمل شده است را با ایجاد معضلات اجتماعی، چون بدحجابی و بی‌حجابی در جامعه جبران کند.

این کارشناس فرهنگی با اشاره به اینکه در کشورمان چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام حجاب در بین بانوان از جایگاه والایی برخوردار بوده است، بیان کرد: حجاب برای حفظ جامعه و تقوای عمومی لازم است؛ پس هر یک از ما در عرصه اجتماعی در برابر مسئله حجاب مسئول هستیم و باید بدانیم بی‌تفاوت گذشتن از کنار آن منجر به معضلات و منکرات بیشتر در جامعه خواهد شد.

تیرانداز درخصوص مسئله عفاف و حجاب امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه‌ای همگانی دانست و افرود: براساس آیات قرآن کریم فرمان دادن به معروف و بازداشتن از منکر وظیفه‌ای همگانی است. در آیات قرآن به مسئله رعایت حجاب اشاره شده است و امر به معروف و نهی از منکر در این خصوص وظیفه همه مسلمانان است؛ با توجه به شرایطی که در حال حاضر در خصوص مسئله حجاب با آن مواجه هستیم اگر مداوم به آن بپردازیم اثر خودش را در جامعه به‌جا می‌گذارد و بهتر آنکه این توصیه‌ها با زبان نرم و محترمانه باشد.

تیرانداز در پایان تصریح کرد: بدانیم که در موضوع حجاب و عفاف اگر معروف بودن آن روشن شود پذیرش آن از سوی جامعه آسان‌تر و راحت خواهد شد و دستگاه‌های فرهنگی باید دغدغه‌مند و فعالانه در این مسیر تلاش کنند.

انتهای پیام
captcha