حجتالاسلام حسن بهمنی، رابط دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه با تسلیت شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراه در پی سانحه سقوط بالگرد رئیسجمهور با اشاره به اینکه خادمان مردم مقربان درگاه الهی هستند، اظهار کرد: در طول دوران سه ساله خدمت شهید آیتالله رئیسی در قوه مجریه انصافاً ملت ایران چیزی به غیر از خدمت شبانهروزی ندیدند و شهید جمهور در عمل ثابت کرد که خدمت به خلق خدا در فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) ارزش و ثواب بسیاری دارد. در آیه ۱۹۵ سوره بقره میخوانیم «اِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ» خداوند متعال کسانی را که کار خیر و نیک انجام میدهند دوست دارد و چقدر خوب است که انسان محبوب خدا باشد و این محبوبیت سرانجامش فیض شهادت قرار داده شود و این مزد کسی است که خود دانشآموخته مکتب قرآن است و شهید زینت نامش تا ابد میشود.
وی افزود: شهید جمهور آیتالله رئیسی مصداق خدمت است؛ مگر میشود فردی قرآنی باشد و این مؤلفه را فراموش کند. رئیسجمهور شهید با خدمت به خلق به رضایت الهی و لذتهای جاودان آخرت رسید و در یک کلام عاقبتش هم در دنیا و هم در آخرت ختم به خیر شد.
بهمنی با بیان اینکه شهید آیتالله رئیسی با خدمت به مردم به بالاترین خصلت انسانی رسید، گفت: شهید جمهور در عمل خادم و سرباز ولایت بود و تا روز آخر منویات مقام معظم رهبری را بر تمام خواستهها ترجیح داد و این امر نشئت گرفته از همان خصلتهای ناب قرآنی رئیسجمهور شهیدمان است.
رابط دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه شهید آیتالله رئیسی را یک مدیر قرآنی دانست و افزود: عملکرد شهید جمهور در مسئولیتهای مختلفی که در دوران خدمت سراسر پربرکتشان برعهده داشت نشانگر درسها و آموزههای قرآنی است که در مکتب قرآن آموخته بود.
بهمنی با اشاره به اینکه با مرور زندگی شهید آیتالله رئیسی در رفتار و کردار ایشان ویژگیهایی میبینیم که در قرآن برای عبادالرحمن بیان شده است، گفت: شهید جمهور نشان داد که پرورش یافته مکتب قرآن بود و در سایه قرآن و اهل بیت(ع) توانست خدمات فراوانی در عرصههای مختلف به ملت ایران ارائه کند.
وی در پایان با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات بیان کرد: شهید آیتالله رئیسی راه را برای انتخاب اصلح به ما نشان داد؛ راهی که خود برای خدمت به خلق در پیش گرفت و از فرصت خدمتی که به او داده شده بود تا آخرین لحظه استفاده کرد و با ایمانی که در این راه داشت به مقامات معنوی والایی رسید که همان شهادت است.
انتهای پیام