کد خبر: 4222738
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
صحرایی:

راه شهید رئیسی را با انتخاب آگاهانه و دقیق ادامه دهیم

استاندار کرمانشاه گفت: راه شهید رئیسی را با یک انتخاب دقیق و آگاهانه ادامه دهیم و فعالان مساجد هر کدام سهم جدی در پرشور شدن این حماسه ایفا کنند.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیین افتتاحیه برنامه‌های کانون‌های مساجد استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز شنبه، ۲ تیرماه در تالار غدیر کرمانشاه با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در این مراسم در ابتدا با اشاره به شهادت رئیس جمهور و همران ایشان با بیان اینکه یک ضایعه دردناکی را کمتر از چهل روز قبل دچار شدیم، اظهار کرد: هر کدام از ما متناسب با شرایط امروز وظیفه‌ای برعهده داریم و باید متناسب با آن وظیفه به خوبی عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در جملات حکیمانه تکلیف بنده و شما را معین کرده‌اند، افزود: تنها و در همین حد می‌خواهم عرض کنم خواهر یا برادری که در کار فرهنگی و در کار تربیتی شرکت می‌کنید حتماً باید یک نگاه جامع و کامل را مد نظر داشته باشید یعنی اینکه یک اتفاقی به اسم انتخابات را پیش‌رو داریم که کاری است که نباید فکر کنیم که به ما و بچه‌های ما مربوط نیست و این تصویر صحیحی نبوده و به این خاطر می‌خواهم عرض کنم چه مربیان و نوجوانان و چه خواهران و برادران گرانقدری که در این جلسه حضور دارید هر کدام از ما می‌توانیم در ادامه راه شهید رئیسی یک قدم برداریم.

صحرایی تصریح کرد: یک موقعی در این کشور نیاز بود برای حفظ جان مردم یک پدیده به نام همیار پلیس درست شود و این همیار‌ها در هر موضوعی تکرار شدند و امروز هر نوجوان ما می‌تواند همیار نظام اسلامی باشد و در این مسیر همیار انتخابات و همیار و همراه شهید رئیسی عزیز باشد بنابراین جمعی که الان تشریف دارید یادآوری کنید همه ما کوچک و بزرگ نسبت به سرنوشت جامعه خود موظفیم و آنان که به سن رأی گیری رسیده‌اند حتماً می‌توانند به خانواده و اقوام و کسانی که می‌شناسند این پیام را برسانند و همیار شهید رئیسی باشند.

استاندار کرمانشاه گفت: راه شهید رئیسی را با یک انتخاب دقیق و آگاهانه ادامه دهیم و فعالان مساجد هر کدام سهم جدی در پرشور شدن این حماسه ایفا کنند و خداوند کمک کند همه ما آشنا به وظایف و عامل به تکالیف باشیم که یکی از آنها جمعه آینده و در صحنه انتخابات است.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت خدمتگزار سیزدهم، افزود: دیدید که اگر یک رئیس جمهور مخلصانه اقدام کند چه اتفاقات خوبی برای مردم می‌تواند اتفاق بیافتد.

صحرایی در ادامه به بحث تربیتی و فرهنگی مساجد اشاره کرد و افزود: چند نکته کوتاه در خصوص مسجد عرض کنم و آن اینکه مساجد پایگاه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در تمامی دوران‌ها بوده‌اند و این یعنی مسجد ستون فقرات جامعه اسلامی باید باشد و در فعالیت‌هایی که مشغول هستیم تلاش کنیم تا از فضای مسجد به‌گونه‌ای استفاده شود تا اولویت روشن‌تر شدن چراغ مساجد باشد.

استاندار کرمانشاه یادآور شد: اولویتمان در محلات و روستا‌هایی که در آن زندگی می‌کنیم را به مساجد اختصاص دهیم و در این مسیر تلاشمان برای رونق بیشتر مساجد باشد. در مکان‌هایی که متأسفانه مسجد ساخته نشده و ما دچار این مشکل هستیم کمک کنیم تا مسجدسازی انجام شود.

وی با یادآوری اینکه در محلات قدیمی و شهر‌های مختلف مساجد یک نورانیت و تحول فکری، فرهنگی و تربیتی در محیط خودشان ایجاد می‌کنند، گفت: در روستا یا محلات کافی است محل مناسبی با ابعاد واقعی به مسجد اختصاص یابد تا قدمی برای فعال‌تر شدن مساجد بر داشته شود و ما در آیات و روایت متعدد و سنت ائمه معصومین(ع) همچنین فرمایشات مقام معظم رهبری می‌بینیم که فرمودند «مسجد سنگر» است و این یعنی اینکه فوائد بی‌نظیری دارد.

صحرایی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی مساجد در استان، یادآور شد: ما نیاز داریم فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی مساجد متناسب با استان باشد یعنی فعالیت در مساجد و کانون‌ها به درد مخاطبان بخورد و بر این اساس باید قبل از هر فعالیتی نیاز‌های واقعی خود، جامعه و اطراف خودمان را بشناسیم و این موضوع را مورد توجه قرار دهیم و در این مسیر نسخه‌های فرهنگی و تربیتی در کشور قابل ملاحظه است و باید در فضای فرهنگی بومی‌سازی و متناسب با نیاز‌های کرمانشاه باشد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه لازم است بدانیم در کرمانشاه چه نیاز‌هایی پررنگ‌تر است، گفت: در کتاب تعلیم و تربیت در اسلام شهید مطهری یکی از ابزار‌های تربیتی «کار» معرفی شده و کار کردن ابزار تربیتی است و نیاز است تا مدیران و مربیانی که در کانون‌ها کار می‌کنند بدانند در استان کرمانشاه «کار» یک مسئله جدی و بیکاری آفت جدی است. در کنار کار‌هایی که باید انجام شود یک طرف دیگر آن باید تقویت فرهنگ کار و مهارت‌آموزی برای کار باشد و این مقدمه‌ای برای یک برنامه و جشنواره قرار گیرد.

صحرایی در پایان با بیان اینکه کانون‌هایی که موفقیتی در این مسیر کسب کرده‌اند را باید به نوجوانان برای ایجاد کار معرفی کنیم، اظهار کرد: بچه‌های کانون‌ها باید کار را تجربه کنند. در اسلام ترویج کار به عنوان مسئله تربیتی عنوان شده و ابزار تربیتی است.

انتهای پیام
captcha