کد خبر: 4224332
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

مردم طوری رأی دهند که به مشکلات دهه ۹۰ برنگردیم

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا با اشاره به اینکه مردم طوری رأی دهند که به مشکلات دهه ۹۰ برنگردیم، گفت: مردم با بصیرت نسبت به انتخاب فردی اصلح که دارای برنامه برای حل مشکلات کشور باشد اقدام کنند.

حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی

حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا، نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با بیان اینکه اقتدار ملی و امنیت داخلی در گرو حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی است، اظهار کرد: امیدوارم مردم با بصیرت و شناخت کامل در روز پانزدهم تیرماه پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و فردی اصلح را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی موجب اقتدار نظام اسلامی در خارج از مرز‌ها و عامل وحدت خواهد شد.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی به ضرورت‌های انتخاب اصلح اشاره کرد و گفت: مردم با بصیرت به فردی که دارای برنامه برای حل مشکلات کشور باشد، رأی دهند.

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا تصریح کرد: مواظب باشیم که با رأیمان به مشکلات دهه ۹۰ بازنگردیم و مشکلات فعلی معیشتی را بیشتر نکنیم.

وی در پایان افزود: امیدواریم مردم با حضور باشکوه و با انتخابی اصلح ادامه دهنده راه شهید خدمت باشند.

انتهای پیام
captcha