کد خبر: 4225064
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱

شرکت در انتخابات، تقویت‌کننده حاکمیت اسلام است

امام جمعه کرمانشاه انتخابات را یکی از مظاهر تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزش‌های الهی خواند گفت: شرکت در انتخابات به این دلیل که تقویت‌کننده حاکمیت اسلام است، در زمره عبادات الهی قرار می‌گیرد و بر هر کسی که می‌تواند در این عرصه حضور پیدا کند واجب می‌شود.

شرکت در انتخابات، تقویت‌کننده حاکمیت اسلام است

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، انتخابات را یکی از مظاهر تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزش‌های الهی خواند و اظهار کرد: شرکت در انتخابات به این دلیل که تقویت‌کننده حاکمیت اسلام است، در زمره عبادات الهی قرار می‌گیرد و بر هر کسی که می‌تواند در این عرصه حضور پیدا کند واجب می‌شود.

وی با قدردانی از همه مشارکت‌کنندگان در انتخابات ریاست‌ جمهوری، افزود: قدم‌های شما که برای شرکت در انتخابات در پای صندوق‌های رأی حاضر شدید، اجر جهاد در راه خدا را دارد.

حجت‌الاسلام غفوری انتخاب اصلح را تکلیفی الهی دانست و گفت: انتخابات از آن‌جهت تکلیف الهی است که خداوند متعال امر فرموده است: «امانت‌ها را به اهلش بسپارید» و در آخرت در مورد رأی ما از ما سؤال خواهد شد.

امام جمعه کرمانشاه نامزد پیروز در انتخابات ریاست‌جمهوری را رئیس‌جمهور همه ملت خواند و بیان کرد: شهید آیت‌الله رئیسی ریاست‌ جمهوری را به خادمی جمهور تبدیل کرد و نامزدی که انتخاب می‌شود به مدت ۴ سال خادم جمهور است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه با مشخص‌شدن منتخب ملت همه باید او را رئیس‌جمهور بدانند، عنوان کرد: از فردا همه رقابت‌های انتخاباتی برای کمک‌کردن به رئیس‌جمهور و پیشرفت کشور، باید به دوستی تبدیل شوند.

وی با تأکید بر لزوم ادامه‌دادن راه شهدای خدمت، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و معیشتی باید با همت رئیس‌جمهور منتخب و حمایت همه ملت برطرف شود و ایران اسلامی قدرت برتر منطقه باشد. به‌فضل خدا امت ما باید امت زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) باشد.

حجت‌الاسلام غفوری با قدردانی از همه دستگاه‌ها و کسانی که برای برگزاری انتخابات سالم و باشکوه در مراحل اول و دوم آن تلاش کردند، افزود: ملت ما بزرگ‌ترین پیروز این انتخابات است که توانست در مقابل دنیا چنین اقتداری را به رخ بکشد و منتخب ملت باید بداند که موفقیت او در گرو توجه ویژه به مردم است.

امام جمعه کرمانشاه در پایان اظهار کرد: برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در شرایط پیش‌بینی نشده، از ظرفیت‌های عظیم نظام مقدس جمهوری اسلامی بود که با لطف خداوند متعال محقق شد.

انتهای پیام
captcha