زهراالسادات مهدیون، مسئول دبیرخانه حجاب و عفاف و رئیس اداره سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه با تسلیت ایام
محرم و گرامیداشت هفته
حجاب و عفاف به بیان اهداف و عملکرد این دبیرخانه پرداخت و گفت: یکی از رسالتهای این دبیرخانه نهادینهسازی فرهنگ پوشش اصیل اسلامی ایرانی و بالابردن اخلاق حرفهای در محیط دانشگاهی و زندگی فردی و اجتماعی افراد است.
وی با اشاره به تهیه و تنظیم کارنامه رفتار و پوشش حرفهای ویژه دانشکدهها و مراکز آموزشی درمانی این دانشگاه افزود: این ابتکار برای اولین بار در کشور از ابتدای سال جاری با استناد به بازدید از مطبها و داروخانهها در زمینه رعایت اخلاق و پوشش حرفهای انجام شده است و در این راستا بازدید از دانشکدهها، سراها و سلفهای دانشجویی و مراکز آموزشی درمانی بهشیوه مستمر انجام میشود.
مهدیون با اشاره به تأثیر ارائه راهکارهای خلاقانه در مسیر نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب اظهار کرد: حجاب و عفاف سدی در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و در این مسئله باید با هنرمندی به موضوعات این حیطه بپردازیم.
رئیس اداره سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه با خودانگیختگی در موضوع عفاف و حجاب نسبت به ایجاد و فهم درست با ارائه معیار و الگوهای موفق اقدام کنیم، بیان کرد: باید نسبت به پذیرش درونی در موضوع حجاب و عفاف اقدام کنیم و در این مسیر نباید از ابزار تحمیل در پذیرش بهره بگیریم.
نیازمند تبیین آسیبهای بدحجابی در جامعه هستیم
وی با تأکید بر موضوع حفظ حجاب و عفاف در محیطهای دانشگاهی گفت: همانگونه که در تمامی دنیا در محیطهای دانشگاهی سلسله مراتبی در این راستا وجود دارد معتقدم در محیطهای آموزشی باید حدومرزها در این خصوص رعایت شود.
مهدیون با اشاره به لزوم انجام کار فرهنگی در مقوله حجاب و عفاف افزود: معتقدم در عرصه حجاب و عفاف باید دغدغه ایجاد شود که نیازمند بسترسازی فرهنگی است و در این راستا تقویت بینش اعتقادی از عوامل تبیینکننده است.
مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در راستای فرهنگسازی در این دانشگاه تاکنون ۳۶ کارگاه آموزشی برگزار شده است به برپایی ۱۱۲ جلسه آموزشی، اجرای نشستها و هماندیشی تخصصی، ثبت ۷۰ موضوع تولید محتوا در فضای مجازی، برگزاری ۲۶ مسابقه کتابخوانی، هفت برنامه مختص دانشجویان بینالملل، چهار نمایش فیلم، شش کرسی آزاداندیشی و نشستهای مختص هر دانشکده اشاره کرد.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تشکیل هیئت اندیشهورز در موضوع حجاب و عفاف به سمت برش اجرایی با هدف الگوسازی در بحث توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و عملیاتی کردن راهکارهای آن در حرکت است.
مهدیون در پایان رعایت حجاب در کشورمان را قانون دانست و فرهنگسازی در این راستا را یکی از ضرورتهای اجرای این قانون دانست و با تقدیر از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب از سایر اساتید، کارکنان و دانشجویان خواستار شد که مثل همیشه با ارائه راهکار خلاقانه بیش از پیش در این مسیر همراه و پشتیبان باشند و گفت: باید به تبیین پیامدها و آسیبهای بدحجابی در جامعه بپردازیم که این خود مستلزم انجام کار فرهنگی بیشتر و دقیقتر است.
انتهای پیام