کد خبر: 4237276
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۱
امام جمعه کرمانشاه:

وحدت اسلامی توطئه‌های دشمن را نقش برآب می‌کند

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری با بیان اینکه اگر وحدت دنیای اسلام و امت اسلامی اتفاق بیفتد همه داشته‌ها و نقشه‌های دشمنان بر باد خواهد رفت، گفت: وحدت یعنی اینکه بیش از یک میلیارد و چند صد میلیون جمعیت در دنیا براساس یک عقیده راسخ و روشن، اعتقاد به توحید و حول محور رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) با قبله و کتاب واحد دور هم جمع شوند.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امام جمعه کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه روز گذشته،27 شهریورماه با حضور در سی‌و‌ششمین همایش بزرگ وحدت که به‌مناسبت میلاد پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد(ص) و هفته وحدت در تالار انتظار شهر کرمانشاه، اظهار کرد: وحدت امروز کرمانشاه حاصل زحمات و تلاش‌های عالمان شیعی و عالمان اهل‌سنت در دوره‌های مختلف است.

وی با اشاره به اینکه وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد، قدرت‌های شرق و غرب به‌ تعبیر شهید آیت‌الله مطهری مثل دوتیغه قیچی نسبت به اسلام عمل کردند و هر دو به نحوی در مقابل انقلاب اسلامی تمام‌قد ایستادند، افزود: آنها قبل از انقلاب اسلامی به‌صورت رسمی اعلام کردند که دوران دین و دین‌داری تمام شده، اما با پیروزی انقلاب اسلامی متوجه شدند که تفکری به‌وجود آمده است اگر به نتیجه برسد برای آنها خطرناک است و آن تفکر، وحدت دنیای اسلام و وحدت امت اسلامی بود که از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به‌صورت ثابت و دائم در فرمایشات امام راحل تکرار می‌شد.

امام جمعه کرمانشاه با تصریح اینکه اگر وحدت دنیای اسلام و امت اسلامی اتفاق بیفتد همه داشته‌ها و نقشه‌های دشمنان بر باد خواهد رفت، گفت: وحدت یعنی اینکه بیش از یک میلیارد و چند صد میلیون جمعیت در دنیا براساس یک عقیده راسخ و روشن، براساس اعتقاد به توحید و حول محور رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) با قبله و کتاب واحد دور هم جمع بشوند که در این حالت دنیا را در اختیار خواهند گرفت و دشمنان به همین جهت با شدت و حِدت به مقابله با انقلاب اسلامی برخاستند.

حجت‌الاسلام غفوری افزود: اگر دنیای اسلام با هم متحد شود، از حیث اقتصادی، از جهت منابع و از نظر نیروی انسانی فرهیخته و توانمند صاحب قدرتی می‌شود که به‌طور کلی حاکمیت موفق کشور‌ها را از آن خود خواهد کرد؛ به دلیل اینکه ارزش‌های اسلامی و الهی به‌حدی غنی هستند و سرمایه محسوب می‌شوند که قادرند دنیای اسلام را از همه جهت از همه دنیا جلو بیندازند؛ چنانکه برای همه مردمی که تشنه عدالت و ارزش‌های الهی و انسانی هستند، الگو و اسوه شود.

نماینده ولی‌ فقیه در استان با بیان اینکه وحدت، جامعه اسلامی را به‌حدی در عالم جلو می‌برد که حاکمیت عالم به دست امت اسلامی بیفتد، تصریح کرد: مجالسی که حول محور وحدت و میلاد پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) تشکیل می‌شود، از حیث برکات و نورانیت و ایجاد انس و الفت در دنیای اسلام جزء مبارک‌ترین مجالسی است که در عالم هستی تشکیل می‌شود. دنیای اسلام بیش از هر زمان دیگری نیازمند شکل‌دادن امت اسلامی است تا بتواند اهداف مقدس قرآن کریم و اهداف مقدس پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) را در دنیا پیش ببرد.

یادآور می‌شود، در این همایش از سوی حجت‌الاسلام غفوری، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه از ۴۵ سال مجاهدت عالم عامل، با بصیرت و انقلابی ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه تقدیر و از تابلوی نقاشی «در محضر استاد» تصویر دیدار حاج ماموستا ملا قادر قادری با مقام معظم رهبری در سال ۱۳۶۰ است، رونمایی شد.

تجلیل از ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه پاوه در همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه

انتهای پیام
captcha