کد خبر: 4240608
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۶

دو پیام اقامه نماز جمعه به امامت رهبر معظم انقلاب

اقامه نماز جمعه هفته گذشته تهران به امامت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(مدظله العالی) انجام شد که اولین نماز پس از عملیات «وعده صادق ۲» بود؛ عملیاتی که دل‌های بسیاری را شاد کرد که در نوع خود پیام‌های بسیاری داشت.

دو پیام اقامه نماز جمعه به امامت امام خامنه‌ای

حجت‌الاسلام یوسف احمدی، استاد حوزه و کارشناس دینی در یادداشتی با تحلیل سخنان مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه روز گذشته، 13 مهرماه نوشت:

پس از مدت‌ها نماز جمعه هفته گذشته تهران به امامت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(مدظله العالی) اقامه شد آن هم نه در یک جمعه معمولی بلکه در اولین جمعه و چند روز پس از آنکه ایران اسلامی در خونخواهی از میهمان شهیدش اسماعیل هنیه و پس از شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، اسرائیل را شخم زده است.

بعد از عملیات «وعده صادق ۲» که با موفقیت زیادی همراه بود و دل مستضعفین و مظلومین زیادی را شاد کرد، نتانیاهو با دستانی لرزان در مقابل دوربین‌ها بیانیه خواند و جمهوری اسلامی را به مقابله به مثل تهدید کرد. حتی برخی صفحات مجازی منتسب به این سگ هار، هدف بعدی ترور را رهبر معظم انقلاب اعلام کردند.

اقامه نماز در چنین وضعیتی که اسرائیل شخم زده شده و در حالی که شایعه کرده‌اند رهبر ایران به پناهگاه منتقل شده، در حقیقت ضربه دیگری بر پیکر بی‌جان این رژیم و اعلام رسمی این نکته به دنیاست که اسرائیل مرده و هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و الا چرا باید با امتش در زمان و مکان مشخص و عمومی حاضر شود.

نماز جمعه این هفته پیام‌های متفاوتی داشت و یکی از آن پیام‌ها آنکه با عملیات روانی دشمن، دچار اختلال در محاسبه نشوید و نترسید؛ الله مولانا و لا مولی لهم.

انتهای پیام
captcha