سیروس قاسمی، رئیس اداره آموزش فنی و حرفهای و کار و دانش ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه از تحقق اهداف محرومیتزدایی تعیین شده برای سال اول برنامه هفتم توسعه متوازن استان در حوزه آموزش فنیوحرفهای خبر داد.
وی به آمار قابل توجه ثبتنام دانشآموزان هنرستانهای استان در سال تحصیلی جدید خبر داد و افزود: با توجه به استقبال ۴۰ درصدی دانشآموزان کرمانشاهی از هنرستانها در بدو ورود به دوره متوسط دوم، شاهد افزایش ۹ هزار و ۴۰۰ هنرجوی جدید در این مدارس هستیم.
قاسمی با اشاره به اینکه ۲۰ کد هنرستان جدید به مجموع هنرستانهای استان افزوده شده و بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات جدید به روز بین آنها توزیع شده است، تصریح کرد: فضای آموزشی در روستاها در بحث آموزشهای فنی در قالب محرومیتزدایی و ایجاد فضای کار برای دانشآموزان هنرستانهای بخشهای استان کرمانشاه ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: اهمیت آموزشهای مهارتی و ارتباط صنعت و محرومیتزادیی دانشآموزان هنرستانی در سطح استان بسیار مهم است و در حال حاضر ۲۴۰۰۰ هنرجو در ۸۰ رشته و ۱۹۲ هنرستان استان مشغول به تحصیل هستند همچنین، راهاندازی یک هنرستان مجاور با صنعت گامی مهم در جهت ارتباط تنگاتنگ آموزش و صنعت در استان است.
رئیس اداره آموزش فنی و حرفهای و کار و دانش استان کرمانشاه، برگزاری «المپیادهای هنرجویی و جشنواره الف تا» را از جمله اقدامات مؤثر در ارتقای سطح کیفی آموزشهای فنی و حرفهای در استان دانست و افزود: حضور فعال استان کرمانشاه در این رویدادها نویدبخش آیندهای روشن برای هنرجویان و توسعه صنعت در استان است.
انتهای پیام