کد خبر: 4245501
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹

محور مقاومت جلوی تجزیه کشور‌های منطقه را گرفته است

حجت‌الاسلام راجی: جمهوری اسلامی به مقابله با زیاده‌خواهی استکبار جهانی نگاه انسانی و معنوی دارد و محور مقاومت جلوی تجزیه کشور‌های منطقه را گرفته است.

حجت‌الاسلام سیدحسین راجی مدیر اندیشکده سعداء

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام سیدحسین راجی، مدیر اندیشکده سعداء با حضور در رویداد تبیینی محور مقاومت که امروز ۱۰ آبان در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اینکه فعالیت ما در حوزه جنگ نرم و جهاد تبیین باید بازدارنده باشد، اظهار کرد: امروز کشورمان به توان بازدارندگی رسیده و این بدان معنی است که ۴۰ سال گذشته دشمن بار‌ها به فکر حمله افتاده، اما جرئت نکرده است.

وی با طرح این سؤال که اگر ما در جنگ سخت و نظامی به بازدارندگی رسیده‌ایم در جنگ نرم نیز به بازدارندگی رسیده‌ایم یا نه، افزود: باید با ایجاد یک شبکه فناوری جهاد تبیین را به گوش مردم برسانیم تا در برابر دشمن به مقابله بپردازیم و به فناوری جهاد تبیین برسیم و به محور‌هایی که دشمن هجمه وارد می‌کند برسیم و براساس آن فناوری تولید کنیم که دست برتر ما در جهاد تبیین باشد.

حجت‌الاسلام راجی تصریح کرد: باید با ایجاد فناوری شبهه را به دشمن بازگردانیم به گونه‌ای که دیگر جرئت شبهه‌افکنی نداشته باشد.

مدیر اندیشکده سعداء افزود: بیشرین شبهه امروز به جبهه مقاومت وارد می‌شود که در این خصوص به زمان زیادی نیاز داریم تا به فناوری در این خصوص دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه نخستین شبهه این است که حمله اسرائیل به غزه و لبنان به ما ربطی ندارد پول‌های کشور باید در اختیار جوانان داخل کشور قرار بگیرد و محور مقاومت به ما ارتباطی ندارد، گفت: پاسخ به این شبهات در یک فناوری پنج دقیقه‌ای قابل پاسخگویی است.

حجت‌الاسلام راجی در ادامه با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ اعلام موجودیت کرد و کشور‌های عربی با او اعلام جنگ کردند، اما با کمک آمریکا و کشور‌های اروپایی آنها را شکست داد، افزود: در سال ۱۹۸۰ برای اولین‌بار طرح اسرائیل بزرگ شکل گرفت و شعار آن این بود که کشور‌های منطقه قطعه قطعه شوند تا اسرائیل بزرگ شکل گیرد و در نتیجه کرمانشاه، خوزستان، کردستان و آذربایجان شرقی و غربی از ایران جدا شوند، اما ایران اجازه این کار را نداد و تمام دعوا بر سر این موضوع است.

مدیر اندیشکده سعداء تصریح کرد: در سال ۱۹۸۰ شوروری به عنوان یک ابرقدرت اجازه تجزیه کشور‌های منطقه را نداد و تا سال ۱۹۹۱ شوروی از بین رفت و آمریکا به تک قدرت دنیا تبدیل شد و می‌خواهد تمام دنیا را براساس دکترین مدیریت خود مدیریت کند و بر این اساس نیاز دارد نقشه جغرافیای کشور‌ها مطابق میل آمریکا باشد.

وی اظهار کرد: با این نقشه ایران نه تنها از غرب بلکه از شرق نیز قطعه قطعه می‌شد که خاورمیانه جدید با محوریت اسرائیل بزرگ شکل بگیرد.

حجت‌الاسلام راجی با اشاره به حادثه ۱۱ سپتامبر و بهانه خاورمیانه بزرگ، گفت: براساس اعلام یک ژنرال آمریکایی قرار بوده طی پنج سال به هفت کشور حمله شود که اولین آن عراق و آخرین آن ایران بوده، اما در همان کشور اول با شکست مواجهه شدند، زیرا ایران و سوریه اجازه ندادند که کار به این جایی برسد که جنگ به داخل کشور آنها برسد.

مدیر اندیشکده سعداء با اشاره به اینکه آمریکا بنا را بر این گذاشت تا سال ۲۰۲۰ خاورمیانه جدیدی ایجاد کند و آن موقع نوبت به سودان و سومالی، لیبی و جنگ ۳۳ روزه، ۲۲ روزه، ۱۱ روزه و فتنه‌انگیزی در سوریه، ایران و سایر کشور‌ها رسید که از هر طریقی بتوانند ایران و کشور‌های منطقه را تجزیه کنند، گفت: جمهوری اسلامی برای مقابله با زیاده خواهی استکبار جهانی نگاه انسانی و معنوی دارد و امروز محور مقاومت جلوی تجزیه کشور‌های منطقه را گرفته است.

انتهای پیام
captcha