کد خبر: 4245657
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
امام جمعه کرمانشاه:

۱۳ آبان تبلور اراده ملت ایران در مقابله با استکبار جهانی است

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری با بیان اینکه ۱۳ آبان تبلور غیرت و اراده ملت ایران در مقابله با استکبار جهانی است، گفت: ایران اسلامی امروز پرچمدار مبارزه با استکبار است و حافظه تاریخی ملت ایران از جنایات ایادی استکبار که در برابرشان اتخاذ شده، پاک نخواهد شد.

راهپیمایی 13 آبان

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با تأکید بر اهمیت تبیین ایام‌الله و مناسبت‌هایی که بازخوانی رخداد‌های آن برای نسل جوان ضرورت دارد، اظهار کرد: تبلیغ و تبیین سالروز ۱۳ آبان با موضوع روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز و نقش نوجوانان به‌ویژه دانش‌آموزان در رقم خوردن این روز تاریخی در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا مهم است و رسانه در جلوه بخشیدن به آن نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۳ آبان نماد ایثار و شهامت ملت ایران در برابر دنیای ظلم و نیرنگ استکبار جهانی است، افزود: در این روز پایه‌های استکبار جهانی در برابر عزم و اراده ملت ایران شکسته شد که نقطه عطفی برای الگو گرفتن آزادی‌خواهان دنیاست.

غفوری با بیان اینکه ملت ایران هیچ‌گاه در برابر زورگویی استکبار سرتسلیم فرود نیاورده است، بیان کرد: 13 آبان از مهم‌ترین روز‌های تاریخ انقلاب اسلامی است. این روز تبلور غیرت و اراده ملت ایران در مقابله با استکبار جهانی است. ایران اسلامی امروز پرچمدار مبارزه با استکبار است و حافظه تاریخی ملت ایران از جنایات ایادی استکبار که در برابرشان اتخاذ شده، پاک نخواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گفت: گرامیداشت ۱۳ آبان همه ساله حامل پیام‌هایی از جنس ایمان و اراده ملت ایران برای دنیاست.

انتهای پیام
captcha