کد خبر: 4261995
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸

کرمانشاه میزبان چهلمین جشنواره موسیقی فجر می‌شود

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از آمادگی این استان برای میزبانی چهلمین جشنواره موسیقی فجر خبر داد و بر ضرورت رونق‌بخشی به فعالیت‌های هنری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در ایام دهه فجر تأکید کرد.

جشنواره موسیقی فجر

جمال برفی، معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: چهلمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۵ تا ۲۸ در کرمانشاه همزمان با نیمه شعبان در مجموعه فرهنگی هنری انتظار برگزار خواهد شد.

وی از آمادگی این استان برای میزبانی چهلمین جشنواره موسیقی فجر خبر داد و بر ضرورت رونق‌بخشی به فعالیت‌های هنری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در ایام دهه فجر تأکید کرد و افزود: رونق‌بخشی به فعالیت‌های هنری در ایام دهه فجر از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل است.

برفی در پایان با تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کرمانشاه و استقبال مردم از رویداد‌های موسیقی گفت: کرمانشاه آماده میزبانی شایسته از چهلمین جشنواره موسیقی فجر است و امسال سیزدهمین دوره جشنواره در استان کرمانشاه محسوب می‌شود.

انتهای پیام
captcha