کد خبر: 4267227
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸

پیروی از قرآن تنها راه رسیدن انسان به سعادت واقعی است

دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت کشور با بیان اینکه قرآن کریم همواره از حق می‌گوید، گفت: سعادت واقعی انسان از راه پیروی قرآن کسب می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم لطفیان دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم لطفیان، دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا از کرمانشاه با بیان اینکه قرآن کریم همواره از حق می‌گوید، اظهار کرد: قرآن کتابی راهنما و جامع برای تمام بشریت است و این کتاب هرگز دچار تغییر و نقصان نخواهد شد و همواره راه حق و درست را به بشریت نشان می‌دهد.

وی با اشاره به فرمایشی از امیرالمؤمنین(ع) که قرآن کتابی است که هیچ‌گاه از روشنگری و هدایت باز نخواهد ایستاد، افزود: قرآن مسیر را به انسان نشان داده و بی‌شک کسی که با این کتاب الهی و آسمانی انس بگیرد هیچ‌گاه از مسیر هدایت خداوند دور نخواهد شد بنابراین توجه ما به کتاب قرآن باید بسیار دقیق و پرمحتوا باشد.

حجت‌الاسلام لطفیان با اشاره به اینکه قرآن؛ کتاب شگفتی‌ها و چراغ تاریکی‌ها برای شناخت امروز بشر است، گفت: قرآن این کلام وحی در‌های خیر و آرامش را بر روی همگان به ویژه آنان که با قرآن مأنوس هستند باز نگاه داشته است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت کشور، اظهار کرد: انسان اگر می‌خواهد در این دنیا سعادت واقعی را لمس کند و از سویی آخرتش را آباد؛ تنها راه او پیروی از قرآن است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات سراسری قرآن در استان کرمانشاه افزود: برنامه‌ریزی اجرای این مسابقات افتخار بزرگی برای خدمت و خادمی قرآن کریم است و افتخار ماست که همه ساله این مسابقات سراسری ویژه طلاب، روحانیون، علما اهل‌سنت و خانواده‌های در سراسر کشور با شور خاصی برگزار می‌شود.

دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت کشور اظهار داشت: هر ساله شاهد رشد و پیشرفت علاقه‌مندان به مبانی دینی و الهی و قرآنی در کشور به ویژه در بین برادران اهل‌سنت در این مسابقات هستیم و در آینده نیز این مسابقات با قدرت و توان بیشتری در سطح کشور برپا می‌شود.

انتهای پیام
captcha