به گزارش ایکنا از کرمانشاه، محمد باقر عباسی، رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز، ۱۳ اسفندماه در بازدید از خبرگزاری ایکنا در استان کرمانشاه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: خدای متعال را شاکریم که در این ماه ضیافتالله که مأنوس با نام قرآن کریم است توفیق حضور در این مجموعه را یافتیم.
وی با یادآوری نکاتی که در ابتدای این بازدید بدان اشاره شده بود، افزود: پس از شنیدن صحبتهایی که انجام گرفت به نکات بسیار مهمی از مأموریت و رسالت این خبرگزاری که عمدتاً در حوزه قرآن کریم فعالیت دارد اشاره شد که برای بنده حائز اهمیت بود و از آن نکتهبرداری شد تا بتوانیم در مأموریتی که در سازمان بسیج رسانه داریم از آن به نحو شایسته و مطلوبی استفاده کنیم.
عباسی تصریح کرد: یقیناً برای اینکه همه ما به آن هدف و آرمان که اجماعسازی، جریانسازی و جبههسازی عظیم رسانهای تراز انقلاب اسلامی است، برسیم باید با وحدت رسانه و توأم با امیدآفرینی حرکت کنیم. هیچ مسیری پیمایش آن با موفقیت انجام نمیشود مگر اینکه یک اجماعی شود و در آیات شریفه قرآن نیز هست و هر جایی که قرآن با جمع کار دارد آن را جمعی خطاب میدهد و خطاب آیات شریفه به اُمتهاست و مفرداً به افراد نیز آیات شریفهای وارد شده، اما بیشتر آیات قرآن که میدانید برای هدایت جامعه است.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه یادآور شد: خبرگزاری که با مأموریت قرآنی سروکار دارد و در استانی است که از اقیلمهای فرهنگی متعدد و متنوعی برخوردارست ارزشمند بوده و باید برای استفاده از ظرفیتهای این رسانه تلاش کنیم.
وی افزود: از زمانی که بنده در سازمان بسیج رسانه در خدمت همکاران در این حوزه هستم، سعی کردهایم که با همین تعاملات و گفتوگوها بعضاً مسائلی که وجود داشته را حل کنیم و در عرصه رسانهها سعیمان بر این بوده که بتوانیم تا حد ممکن اینها را پیش ببریم تا بتوانیم این مسائل را یا حل کنیم یا شخصی را برای آن مشخص کنیم که پیگیری کند تا کارها پیش برود.
عباسی در ادامه به اجرای طرحی با عنوان «هر مسجد یک خبرنگار» اشاره کرد و گفت: این طرح در سال ۱۴۰۴ اجرا میشود و بسیج رسانه استان در راستای برگزاری طرح یاد شده اهدافی در نظر گرفته است که تربیت ۱۴۰ خبرنگار از جمله آنهاست. خبرنگاران آموزش داده شده به رسانههای استان متصل میشوند تا رسانه از اخبار سطح استان در بخشهای مختلف آگاه باشد و این همان جریانسازی و اجماعسازی است که در مجموعه بسیج رسانه دنبال میکنیم.
وی یادآور شد: مأموریت دیگر ما در بحث مطالبهگری است که در برنامهای به نام «اُمت» نوشتهایم و در باب امیدآفرینی و مطالبهگری است که در ذیل آن راهاندازی میز مسئول پاسخگو و رسانه مطالبهگر را دنبال میکنیم که برای اجرای این طرح با توجه به اینکه ناحیه هدف ما ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان کرمانشاه است، سعیمان بر است که در سال ۱۴۰۴ هر دو هفته یکبار یکی از مدیران تراز استانی را دعوت کنیم و اصحاب رسانه را جمع کنیم تا سؤالاتی خارج از سؤالاتی که در نشستهای خبری به صورت هدفمند پرسش میشود، مطرح شود.
عباسی افزود: نگاه ما به رسانه این است که میتوانند صدای مردم و چشم بینای مسئولین باشد که اگر بخواهند و اگر نخواهند یک نقصان به وجود میآید و آن مأموریت رصد و دیدهبانی که رسانهها به دنبال آن هستند مورد غفلت قرار میگیرد که از نتیجه آن جامعه متضرر خواهد شد. اگر تمام اینها یعنی امیدآفرینی و مطالبهگری صورت بگیرد به تحولخواهی میانجامد به همین دلیل از امیدآفرینی، مطالبهگری و تحولخواهی طرحی تحت عنوان «اُمت» طراحی شده که مخفف برنامهای است که در راستای رسیدن به رسانه تراز انقلاب اسلامی از آن بهره میگیریم.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه به ظرفیتهای قرآنی استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: ظرفیتهای عظیمی در حوزه قرآن و عترت به ویژه درسپاه و بسیج استان کرمانشاه وجود دارد که اگر این ظرفیتهای قرآنی همافزا شوند و درکنار یکدیگر قرار بگیرند با آن نگاه مشترک و کار هدفمند فکر میکنم بتوانیم کرمانشاه را در حوزه قرآن کشور مطرح کنیم.
انتهای پیام