کد خبر: 4270829
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۷

آیین افتتاح نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه برگزار شد

آیین افتتاحیه نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه عصر امروز ۱۹ اسفندماه با حضور مدیران استانی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد برگزار شد.

آیین افتتاح نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه برگزار شد

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیین افتتاحیه نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه عصر امروز ۱۹ اسفندماه با حضور مدیران استانی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد برگزار شد.

در حاشیه این مراسم مظفر تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تبریک ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عرتت کرمانشاه متشکل از ۷۰ غرفه با حضور ناشرین استانی و کشوری عصر امروز افتتاح شد و تا روز جمعه ۲۴ اسفندماه دائر است.

وی با اشاره به زمان برپایی این نمایشگاه، افزود: نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه صبح‌ها همه روزه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ ویژه دانش‌آموزان و مدارس و بعد از ظهر‌ها از ساعت ۱۶ الی ۲۱ ویژه عموم مردم برپاست.

تیموری به برگزاری غرفه‌های حجاب و عفاف، کودک و نوجوان و زنده‌نویسی قرآن توسط هنرمندان اشاره و تصریح کرد: در این نمایشگاه یک هزار و ۸۰۰ عنوان کتاب و قریب ۱۵۰ هزار جلد کتاب با موضوعات قرآنی و دینی به نمایش درآمده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه یادآور شد: همزمان با برپایی این نمایشگاه برنامه‌های جانبی دیگری داریم که آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن به همراه تفسیر از جمله آنهاست.

انتهای پیام
captcha