کد خبر: 4273639
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
امام جمعه کرمانشاه:

قرآن برای مؤمنان منشأ شفا و رحمت است

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری با اشاره به اینکه قرآن کریم به فرموده خداوند متعال برای انسان‌ها منشأ شفا و رحمت و برکت است، گفت: امید که با خواندن و تدبر در آیات شریفه قرآن و تفکر در مضامین و مفاهیمش برای ما منشأ شفا شود.

حجت الاسلام حبیب الله غفوری امام جمعه کرمانشاه

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به روز‌های باقی‌مانده از ماه مبارک رمضان و فرصت‌هایی که برای ما در این ایام فراهم شده تا با خواندن و تدبر در آیات قرآن کریم وجودمان را نورانی کنیم، اظهار کرد: خداوند متعال فرمود که قرآن کریم برای شما انسان‌ها منشأ شفا و رحمت برکت است و در آیه ۸۲ سوره مبارکه اسراء خداوند سبحان می‌فرماید: «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِینَ؛ و از قرآن، آنچه شفا و رحمت است براى مؤمنان، نازل مى‌کنیم» و البته نسبت به ظالمان و غیرمؤمنان می‌فرماید: «وَ لایَزِیدُ الظّالِمِینَ إِلاّ خَساراً؛ و ستمگران را جز خسران نمى‌افزاید».

وی افزود: خداوند متعال می‌فرماید ما نازل کردیم از قرآن کریم آن چیزی را که مایه شفاست و موجب رحمت است برای مؤمنان یعنی اعتقاد و ایمان ما در اینکه قرآن کریم در وجود ما چه تأثیری بگذارد مؤثر بنابراین اهل ایمان بودن و اهل تقوا بودن و اهل عمل صالح بودن و اهل خصوصیات و ویژگی‌های اخلاقی نیکو و فضائل اخلاقی بودن در اینکه قرآن کریم چه تأثیری در قلب ما بگذارد مؤثر است همانطور که خدای سبحان نسبت به نقش قرآن کریم اینچنین خطاب فرموده است که منشأ شفا می‌شود برای آنچه که در دل‌هاست.

حجت‌الاسلام غفوری تصریح کرد: در قلوب و در دل‌ها جز اعتقادات، ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی، نیت‌ها و جز حقیقت وجودی ما چیز دیگری وجود ندارد و شکل نمی‌گیرد بنابراین قرآن کریم شفا و رحمت بودنش در وهله اول برای این است که حقیقت وجودی ما را نورانی و اصلاح کند این بیماری‌هایی که بر اثر گناهان و معاصی در اثر اعتقادات باطل و رذیلت‌های اخلاقی در وجود و در دل ما ایجاد می‌شود آنها را از بین ببرد.

امام جمعه کرمانشاه در پایان اظهار کرد: امید تا در این ایام باقی مانده از ماه مبارک رمضان با همین روش‌های قرآنی به‌ویژه با خواندن و تدبر در آیات شریفه قرآن همچنین تفکر در مضامین و مفاهیم قرآنی، منشأ شفا و منشأ این شود که باطن ما به وسیله قرآن که نور است نورانی شود.

انتهای پیام
captcha