کد خبر: 4276281
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲

گذشت از قصاص معامله‌ای معنوی است

معاون قوه قضاییه با قدردانی از خانواده‌هایی که در پرونده‌های قتل گذشت کرده‌اند، گفت: گذشت از قصاص تنها یک اقدام انسانی نیست بلکه معامله‌ای معنوی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی، معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور امروز، ۲۴ فروردین در مراسمی که با هدف ترویج فرهنگ صلح و سازش، گذشت و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات در زندان مرکزی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: گسترش عدالت ترمیمی و فرهنگ گذشت به کاهش بار دستگاه قضایی کمک می‌کند و موجب تحکیم روابط اجتماعی و بازگشت آرامش به خانواده‌ها می‌شود.

وی افزود: در جلسات صلح و سازش آثار انسانی و اجتماعی جان می‌گیرد و دل‌ها به یکدیگر نزدیک می‌شوند و کینه‌ها جای خود را به رفاقت و آشتی می‌دهد.

رئیس مرکز حل اختلاف کشور با قدردانی از خانواده‌هایی که در پرونده‌های قتل گذشت کرده‌اند، گفت: گذشت از قصاص یک اقدام انسانی و معامله‌ای معنوی است.

 حجت‌الاسلام صادقی اظهار کرد: جلسات صلح نه تنها بذر آشتی در دل‌ها می‌کارد بلکه روحیه انسانی افراد را ارتقا می‌دهد و در چنین فضا‌هایی عقل و عشق به یاری هم می‌آیند تا از نفرت عبور کنیم.

معاون قوه قضاییه در پایان از تلاش‌های روحانیون، مددکاران، شورا‌های حل اختلاف، کارکنان ستاد دیه و مسئولان سازمان زندان‌ها که در مسیر کاهش آلام زندانیان و کمک به بازسازی اجتماعی و اخلاقی آنان قدم برمی‌دارند، تقدیر کرد.

انتهای پیام
captcha