کد خبر: 4279806
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸

همه اقشار جامعه مدیون مقام معلم هستند

امام جمعه کرمانشاه با قدردانی از زحمات معلمان، گفت: همه اقشار جامعه مدیون مقام معلم هستند و دوران تحصیل، چه در مدرسه و دانشگاه یا حوزه مرهون زحمات معلم است.

حجت الاسلام حبیب‌الله غفوری امام جمعه کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه امروز با تسلیت حادثه مصیبت‌بار بندر شهید رجایی با اشاره به حوادث مشابه در سایر نقاط جهان، اظهار کرد: دشمنان در صدد سوءاستفاده و روایت‌سازی مغرضانه از این حوادث هستند و در این خصوص نباید اجازه دهیم که نگاه‌ها به دهان دشمن باشد همچنین شناسایی و رفع نقاط ضعف برای جلوگیری از تکرار چنین بحران‌هایی در آینده را ضروری دانست.

وی اعتماد به دستگاه‌های داخلی و تقویت و تقدیر از افراد فعال در میدان برای جبران از خسارات را ضروری دانست و افزود: از خداوند متعال برای مسئولان کشور توفیق انجام پیش‌بینی قوی برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده را خواستاریم.

امام جمعه کرمانشاه در ادامه با گرامیداشت یاد شهید مطهری با اشاره به جایگاه معلم، گفت: شهید مطهری شخصیتی صاحب فضل در حوزه‌های مختلف علوم اسلامی و اجتماعی بود و آثار ارزشمندی از ایشان به جای مانده است که راهگشای جامعه ما و دنیای اسلام است.

حجت‌الاسلام غفوری با بیان اینکه کار تعلیم و تعلم بسیار مهم و ارزشمند است، اظهار کرد: کسی که برای خدا یاد بدهد و برای خدا عمل کند در ملکوت آسمان‌ها از او یاد می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه با قدردانی از زحمات معلمان در پایان افزود: همه اقشار جامعه مدیون مقام معلم هستند و دوران تحصیل، چه در مدرسه و دانشگاه یا حوزه مرهون زحمات معلم است.

انتهای پیام
captcha