کد خبر: 4280225
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹

دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در کرمانشاه برگزار می‌شود

کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی کرمانشاه از برگزاری دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در استان خبر داد و گفت: این دوره تخصصی ویژه بانوان علاقه‌مند فعال در عرصه فرهنگی برگزار می‌شود.

افسانه تیرانداز کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه

افسانه تیرانداز، کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در استان خبر داد و اظهار کرد: این دوره تخصصی ویژه بانوان علاقه‌مند به فعالیت تبلیغی و توانمند در این عرصه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به بخش‌های مختلفی که در این دوره دو روزه ارائه خواهد شد، افزود: نقش حجاب در حفظ جایگاه و کرامت زن، بررسی شخصیت‌های الگوساز جبهه معارض برای کودکان و نوجوانان در حوزه عفاف و حجاب و بررسی مدل‌های پوشش ایرانی – اسلامی همچنین ارائه توضیحاتی درباره عفاف و حجاب از بخش‌های مختلفی خواهد بود که در این دوره ارائه می‌شود. حرکت علمی مطلوب در راستای ترویج عفاف و حجاب در جامعه از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره تخصصی است.

وی تصریح کرد: امروز هجمه‌های متعدد فرهنگی در این مسیر وجود دارد که در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نقش پیشگیرانه ایفا می‌کند بر این اساس نقش آموزش و آگاهی‌بخشی تأثرات بسزایی در کاهش آسیب‌ها دارد و برگزاری دوره‌های تخصصی تأثیرگذار خواهد بود و می‌تواند زیرساخت‌های مناسبی را فراهم کند.

کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی کرمانشاه اظهار کرد: با برگزاری دوره‌های تخصصی به‌طور حتم می‌توانیم قدم‌های مؤثری در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه برداریم.

تیرانداز در پایان یادآور شد: فراخوان برگزاری این دوره تخصصی در استان کرمانشاه از طریق ادارات تبلیغات اسلامی و در فضای مجازی اعلام شده و روز‌های ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت‌ماه جاری زمان برگزاری این دوره خواهد بود و از همین طریق از تمامی بانوان فعال در عرصه فرهنگی استان برای حضور در این دوره دعوت می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha