کد خبر: 4286711
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷

مساجد به کانون فعال حضور جوانان و نوجوانان تبدیل شود

امام‌جمعه کرمانشاه، ضمن تأکید بر نقش کلیدی مسجد عنوان کرد: باید مسجد را به کانون فعال حضور معنوی و فکری نوجوانان و جوانان تبدیل کرد، چرا که مسجد، امن‌ترین مکان برای هدایت‌گری است.

حجت الاسلام غفوری امام جمعه کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، امروز، ۱۵ خردادماه در نشست هم‌اندیشی امامان جماعت که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهرک حافظیه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام و مروری بر قیام پانزدهم خرداد، اظهار کرد: حقیقتاً شهدای پانزده خرداد بنیان‌گذاران این نهضت بزرگ بودند؛ کسانی که با خلوص نیت و دستان خالی، برای دفاع از مرجع تقلیدشان امام خمینی(ره) که ایشان را به زندان انداخته بودند، به میدان آمدند و مردانه در مقابل گلوله‌ها ایستادند و به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت همایش یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم، خاطرنشان کرد: این پیام، منشور حوزه و روحانیت است. معظم‌له در این پیام تأکید ویژه‌ای بر بلاغ مبین داشتند و اساساً این پیام بسیار مهم، تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز است. تقاضای من این است که دوستان این پیام را بار‌ها و با دقت بخوانند. به یک بار خواندن یا شنیدن اکتفا نکنید؛ اگر خسته شدید، آن را تقسیم کنید و با حوصله مرور نمایید.

امام جمعه کرمانشاه افزود: از واژگان کلیدی منظومه‌ای شکل می‌گیرد و اگر بخواهیم مأموریت‌های خود را به عنوان امام جماعت، چه در مسجد و چه در ادارات، به درستی بشناسیم، باید این پیام را عصاره جان خود کنیم. آن‌گاه برخورد ما با اخبار، حوادث، توطئه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها متفاوت خواهد شد.

حجت‌الاسلام غفوری ویژگی شهدای پانزده خرداد را وقت‌شناسی و موقعیت‌شناسی دانست و تصریح کرد: آنها دشمن‌شناس بودند و به موقع وارد میدان شدند. این همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری نیز بار‌ها تأکید فرموده‌اند. تفاوت شهدای کربلا با توابین در همین وقت‌شناسی بود؛ شهدای کربلا با حضور به‌موقع، اثری ماندگار در تاریخ گذاشتند؛ اما توابین، گرچه شهید شدند، ثمر و اثری از قیام‌شان باقی نماند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با ذکر این نکته که اگر مردم در سال ۱۳۴۲ سکوت می‌کردند، انقلابی در سال‌های ۵۶ و ۵۷ شکل نمی‌گرفت، خاطرنشان کرد: این پیروزی نتیجه همان رشادت‌ها، شهادت‌ها و وقت‌شناسی‌ها بود. من قاطعانه عرض می‌کنم که شهدای پانزده خرداد در اجر تمام تلاش‌ها و جهاد‌هایی که در انقلاب انجام شد، شریک‌اند؛ چراکه آنان بنیان‌گذار این مسیر بودند.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور، بیان کرد: امروز عرصه، عرصه جنگ شناختی، رسانه‌ای، فکری، اعتقادی و اخلاقی است. فرماندهان این جبهه علما، فضلا و مبلغین هستند. امامان جمعه و جماعات افسران این جبهه‌اند و باید با اقشار مختلف، مخصوصاً نوجوانان و جوانان، ارتباط فعال برقرار کنند.

امام‌جمعه کرمانشاه ضمن تأکید بر نقش کلیدی مسجد، عنوان کرد: باید مسجد را به کانون فعال حضور معنوی و فکری نوجوانان و جوانان تبدیل کرد. مسجد، امن‌ترین مکان برای هدایت‌گری است. آمار‌ها نیز نشان می‌دهد که اکثریت شهدای انقلاب، اهل مسجد بوده‌اند؛ مسجد، شهیدپرور و مجاهدپرور است.

حجت‌الاسلام غفوری نیاز به نهضت بزرگ مسجدسازی در کرمانشاه و دیگر شهر‌های استان را یک ضرورت برشمرد و گفت: همه شهر‌های استان تقریباً شرایط مشابهی دارند. باید مساجدی با طراحی خوب، همراه با خانه عالم، خانه خادم و امکانات فرهنگی ایجاد شود.

انتهای پیام
captcha