کد خبر: 4286963
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱

اهتزار پرچم بزرگ غدیر در کرمانشاه

پرچم بزرگ غدیر طی مراسمی عصر امروز، ۱۷ خردادماه همزمان با دهه امامت و ولایت، ساعت ۱۷ در پارک شیرین کرمانشاه به اهتزاز درمی‌آید.

اهتزار پرچم بزرگ غدیر در کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، پرچم بزرگ غدیر طی مراسمی عصر امروز، ۱۷ خردادماه همزمان با دهه امامت و ولایت، ساعت ۱۷ در پارک شیرین کرمانشاه به اهتزاز درمی‌آید.

این مراسم طی چند سال گذشته به نمادی از شور اجتماعی و پیوند با آموزه‌های ولایت تبدیل شده است و امسال نیز با شعار «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» با مشارکت بنیاد بین‌المللی غدیر، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و حوزه شش امام جعفر صادق(ع) سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، مراسم اهتزاز پرچم غدیر در کرمانشاه در کنار اجرای دیگر مراسم‌ مردمی این دهه از نخستین ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه نورانی امامت و ولایت در استان است.

انتهای پیام
captcha