کد خبر: 4287262
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶

پیشرفت علمی کشور ما بر توان داخلی استوار است

حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری با تآکید بر اهمیت علوم کاربردی در پیشرفت کشور، گفت: آن ابزار مؤثری که می‌تواند منشأ پیشرفت جامعه و کل گره‌های کور اشتغال و آسیب‌های ناشی از آن باشد پیشرفت علمی کشور با تکیه بر توان داخلی است.

پیشرفت علمی کشور ما بر توان داخلی استوار است

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، امام جمعه کرمانشاه امروز در دیدار سرپرست و معاونین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تبریک دهه مبارک و نورانی ولایت، با اشاره به اهمیت علوم کاربردی در پیشرفت کشور، اظهار کرد: آن ابزار مؤثری که می‌تواند منشأ پیشرفت جامعه و حل گره‌های کور اشتغال و آسیب‌های ناشی از آن باشد، همان علومی است که در زندگی بشر نقش تعیین‌کننده‌ای دارد؛ علومی که هم از جهت معیشت و هم از جهت کیفیت اداره زندگی، زندگی بشر را اقناع می‌کنند.

وی افزود: این علوم باعث می‌شود از مواهب خدادادی درست استفاده شود و بشر، هنرمندی خود را در بهره‌برداری صحیح از این نعمات الهی نشان دهد.

امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به تجارب برخی کشور‌های صنعتی، عنوان کرد: آنچه در برخی کشور‌ها رخ داده، این است که آنان حداکثر استفاده را از مواهب خدادادی برده‌اند. مواد خام را وارد کشورشان می‌کنند، بر روی آنها کار علمی و فناورانه انجام می‌دهند و به محصولاتی با ارزش افزوده چند صد یا حتی چند هزار برابری تبدیل می‌کنند.

حجت‌الاسلام غفوری افزود: تفاوت ما با بسیاری از کشور‌ها در این است که همه این پیشرفت‌ها، ناشی از نیروی انسانی خلاق، مؤمن، متعهد و متدین خود ما است. رشد و پیشرفت علمی ما در کشور بر پایه توان داخلی بوده و احساس اعتمادبه‌نفسی که انقلاب اسلامی به ملت و جوانان ما داده، وارداتی نبوده است. ما آنچه را هم که از دیگران گرفتیم، رشد دادیم و پیش بردیم.

وی تلاش استادان دانشگاه و استعداد جوانان را نعمتی الهی دانست و تصریح کرد: خداوند متعال به جوانان ما به استادان ما در دانشگاه‌ها توفیق داده است که زمینه‌های رشد را فراهم کنند. اگر چنین بستری نبود، همان جوان نخبه‌ای که امروز در سه دانشگاه تراز اول کشور رتبه اول را کسب کرده، ممکن بود اصلاً به چنین جایگاهی نرسد و استعدادش هدر رود در حالی که همین جوان، می‌تواند و قطعاً خواهد توانست جزو دانشمندان برتر دنیا باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با ذکر این نکته که کرسی آزاداندیشی امری بسیار مباری است، خاطرنشان کرد: جای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌های ما خالی است.

انتهای پیام
captcha