کد خبر: 4290086
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
بیانیه بسیج کارمندی دانشگاه رازی کرمانشاه

پاسخ قاطع به آمریکا راه اثبات عزت ایرانی است

بسیج کارمندی دانشگاه رازی کرمانشاه در واکنش به حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، ضمن محکوم کردن این اقدام تأکید کرد که مسئله اصلی جسارت دشمن به خاک ایران و تنها راه اثبات عزت ایرانی پاسخ قاطع به تمام دشمنان ایران است.

پاسخ قاطع به آمریکا راه اثبات عزت ایرانی است

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، بسیج کارمندی دانشگاه رازی کرمانشاه در واکنش به حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام تأکید کرد که مسئله اصلی جسارت دشمن به خاک ایران و تنها راه اثبات عزت ایرانی پاسخ قاطع به تمام دشمنان ایران است. در این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وَالَّذِینَ إِذَا أَصَابَهُمُ الْبَغْیُ هُمْ یَنْتَصِرُونَ

تجاوز آشکار آمریکا به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض کامل قوانین بین‌المللی از جمله نقض اصل احترام به حاکمیت ‏و تمامیت ارضی ایران اسلامی و نقض کنوانسیون حفاظت از تأسیسات هسته‌ای است.

سازمان‌های بی‌خاصیتی، چون ملل و انرژی اتمی و... همه بازیچه امیال شیطانی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی هستند و در این تجاوز وحشیانه که خلاف تمامی قواعد بین‌المللی است، سکوت پیشه کرده‌اند و این ننگ ابدی بر پیشانی آن‌ها خواهد ماند.

این اقدام آمریکا در حمایت از سگ هار منطقه اش اجرا می‌شود که در باتلاق جنگ با ایران گرفتار شده است، اما به کوری چشم دشمنان، ما از نسل سلمانیم و با ذوالفقار علی(ع) بر قلعه خیبرشان خواهیم کوبید و تومارشان را در هم خواهیم پیچید.

بسیج کارمندی دانشگاه رازی ضمن محکومیت این اقدام جنایتکارانه و خبیثانه شرورترین اشقیاء عالم، خواستار مجازات سخت و تنبیه این ‏اقدام ددمنشانه آمریکا است و ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و شهدای والامقام انقلاب اسلامی بار دیگر ‏حمایت قاطع خود را از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران ابراز نموده و اعلام می‌نماید هر زمان و هر کجا که فرماندۀ ‏کل قوا فرمان دهند کفن‌پوش در میدان خواهد بود.»

انتهای پیام
captcha