کد خبر: 4290459
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷

رسانه در بحث شفاف‌سازی ماهیت رژیم صهیونیستی به خوبی عمل کرده است

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه رسانه در بحث شفاف‌سازی ماهیت رژیم صهیونیستی به خوبی عمل می‌کند، گفت: امروز رسالت رسانه از همیشه سنگین‌تر است و باید جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌پیشه به گوش جهانیان رسانده شود و این مسئولیت رسانه در این برهه از جنگ تحمیلی بر کشور عزیزمان را سخت‌تر و صدالبته روشن‌تر کرده است.

محسن کرمیان معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، محسن کرمیان، معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در دیدار با خبرنگاران ایسنا و ایکنا که در سالن جلسات خبرگزاری ایسنا برگزار شد با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌پیشه به خاک مقدس کشور عزیزمان، اظهار کرد: امروز رسالت رسانه از همیشه سنگین‌تر است چرا که باید چهره منحوس و کثیف جنایت‌پیشگان را برای آیندگان ایران ترسیم کنید و این مأموریتی بر عهده خبرنگاران و اصحاب رسانه در این دوران خطیر و سرنوشت‌ساز است.

وی با بیان اینکه در این لحظات به بحث نشاط آفرینی در جامعه بپردازیم، افزود: امروز رسانه در این حوزه به رسالت حرفه‌ای خود به خوبی عمل کرده است و در اخبار و تصاویر خبری به خوبی حس می‌شود چونانکه در اخبار چند روز گذشته از جنگ تحمیلی شاهد آن هستیم.

کرمیان در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه چه در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعث و چه در جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی و دولت تروریست آمریکا به خاک کشورمان همواره جزء اولین استان‌های مورد هجمه بوده است که جنگ در آن آغاز و پایان یافت، گفت: ملت ایران اسلامی باید بدانند که جنگ‌های تحمیلی گذشته و اخیر به دستور مستقیم رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان با همکاری تمامی کشور‌های دنیا صورت گرفته و نسل جوان ما باید این امر را به خوبی درک کند و بدین منظور رسانه با ابزار قلم باید در میدان چونان سرباز وطن حاضر باشد.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: این ددمنشی که امروز با تجاوز به خاک میهن عزیزمان شاهد هستیم از قبل برنامه‌ریزی شده و امروز بند به بند به اجرا گذاشته شده و این امر نیازمند روشنگری اهالی رسانه است.

وی با اشاره به اینکه آمریکا به خاک کشورمان تجاوز کرده و مراکز ما را می‌زند و از آن طرف می‌گویند که حق مقابله به مثل ندارید، اظهار کرد: رسانه برای تبیین این موضوعات باید پای کار باشد و از طریق اصحاب رسانه باید در تمامی سطوح رسانه‌ای و فضای مجازی مقابله به مثل کنیم.

کرمیان با بیان اینکه بدانیم به مدد قلم اصحاب رسانه امروز آرامشی در سطح جامعه برقرار است و مردم در حالت عادی زیر هجمه حملات به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند، بیان کرد: رسانه شمشیر از غلاف بیرون آمده است و این نقش پس از حمله تروریستی به رسانه ملی و رفتار خانم سحر امامی در برنامه زنده خبر به یک الگو در جهان تبدیل شده معتقدیم شما خبرنگاران تک تک الگو هستید.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان افزود: اصحاب رسانه در این برهه از زمان باید برای ایجاد نشاط در جامعه با اقتدار عمل کنند و بدین منظور باید اخبار را به شیوه درست برای تغذیه کردن کانال‌ها و فضای مجازی پوشش دهند و بدین شیوه می‌توانند در آرامش‌آفرینی جامعه نقش‌آفرین باشند.

انتهای پیام
captcha