به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سردار مسعود قنبری، جانشین فرمانده سپاه نبیاکرم(ص) استان کرمانشاه در نشست خبری رونمایی از مستندهای شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تقدیر از تلاشهای قرارگاه رسانهای بسیج غرب کشور و مرکز آفرینشهای هنری بسیج استان و اصحاب رسانه با بیان نقش کلیدی رسانه در تبیین واقعیتها اظهار کرد: روایت صادقانه رسانه در تبیین واقعیتها با روایت درست میتواند مسیر آینده را برای مردم روشن کند.
وی به وقایع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و فداکاری جوانان کرمانشاهی در این جنگ افزود: جوانان این دیار همانند ایثارگران دوران دفاع مقدس از مرزهای کشور با جانفشانی مثالزدنی دفاع کردند و اجازه ندادند اقتدار این سرزمین خدشهدار شود.
جانشین فرمانده سپاه نبیاکرم(ص) کرمانشاه با اشاره به رشادت نیروهای عملیاتی در جنگ ۱۲ روزه گفت: لحظاتی که پهپادهای دشمن نفر اول را شهید میکردند، نفر دوم و سوم بدون هیچ تردیدی جایگزین میشدند تا موشک شلیک شود حتی برخی از شهدا در مرخصی بودند یا اصلاً جزء نیروهای عملیاتی نبودند، اما با تعهد و غیرت وارد میدان میشدند و جانشان را فدای امنیت کشور کردند.
قنبری به اکران مستند ۳۰ شهید کرمانشاهی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همزمان با هفته دفاع مقدس در سینما آزادی اشاره کرد و افزود: این مستندها با تلاش جهادی تیم رسانه بسیج تولید شده و همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور خانواده شهدا و مردم اکران خواهند شد.
انتهای پیام